Изненада: Разкри се какъв зомби електорат е гласувал за Байдън! Няма да повярвате!

Свят

В света има много държави, където изборите се фалшифицират. Но само една, в която това се прави не от управляващите, а от опозицията – Америка, коментира Божидар Божков във „Флагман“.

Превърната от глашатаите на глобализма, в център на Вселената, по който трябва да се равняват всички останали на земята, тази страна вече може да служи и за пример как опозицията да подправи и спечели гласуване под носа на властта. Ето как.

Най-напред обществото трябва да бъде превърнато в мързелива лойна маса. Всяка мисъл за излизане от удобния дом, където можеш да си се освинваш на воля, трябва да всява неприятни усещания. Тук задачата се възлага на всички вериги за бързо хранене, предлагащи апетитни сандвичи, които никога не се развалят, понеже са натъпкани с всякакви зарибяващи ракови съставки.

Тези, които някак си са останали встрани от хранително-онкологичния процес по освинване и все още искат да отидат да гласуват на място, ще се обработят по друго направление – има страшен вирус, излезеш ли – пипнал те е и може да умреш. Стой си вкъщи.

Така и тази категория хора се обхваща от пощенското гласуване. Оттук-нататък фалшифицирането на изборите се превръща във фасулска работа. В големите градове и щати, където управляват твои хора, вадиш от съответните регистри всички мъртъвци от последните 40-50 години. Непременно в големите градове обаче, защото там хората живеят анонимно, не се познават, никой нищо няма да заподозре.

Вписваш ги в избирателните списъци. Подготвяш им едни хубави пликове с бюлетини за домашно гласуване. Попълваш в тях правилния глобалистки кандидат и притаено зачакваш. На сутринта след изборния ден, когато вече са се появили първите резултати, показващи стабилно мнозинство за управляващите, изчисляваш по предварително подготвен алгоритъм колко точно десетки хиляди писма от зомби избиратели ще ти трябват, за да обърнеш резултата.

Пускаш ги с експресна поща, те пристигат след няколко часа, уж като малко закъснели, и резултатът се обръща в твоя полза. Останалото го вършат глобалистките медии – обявяват те за победител, преди още всякакви изборни комисии и съдилища да са се изказали. Ти приемаш поздравления. Целият глобалистки миш-маш по света е щастлив. От общото към конкретното.

Когато в деня след изборите Доналд Тръмп заяви, че е жертва на големи измами, повечето либерални телевизии в Америка спряха директното излъчване и побързаха да го обвинят, че лъже. В последвалите дописки навсякъде либералните издания не пропускаха да отбележат – той не изложи доказателства. Това бе преписано едно към едно и от почти всички медии в България.

В същото време независимите издания в Америка, които не се ползват с толкова голяма трибуна, започнаха да публикуват смущаващи доказателства. Сред тях е и журналистът Джеймс О`Кийф. В неговия канал в „Ютюб“ той публикува редица разследвания и разговори с пощенски служители от най-различни градове, в най-различни щати, основно управлявани от демократи.

Картината е все една и съща. В деня, след затварянето на урните, когато започват да се появяват първоначалните резултати, и те показват убедителна преднина за Тръмп, пощенските босове вадят едни писма с предварително надиплени и попълнени, бюлетини, поставят им вчерашна дата и ги пускат като експресна поща. Все едно са закъснели.

Това вливане на бюлетини от мъртъвци се е извършвало все в малките часове на сутринта след изборния ден и се вижда съвсем ясно в диаграмите от съответните щати, където Тръмп е водел до този момент убедително. То фатално обръща гласовете. В Уисконсин бюлетините от мъртъвци са били изсипани около 4 часа сутринта на 4 ноември. Синята линия на Байдън веднага се издига нагоре и задминава Тръмп.

В Мичиган е станало малко след 6:00 сутринта на 4.11. Видели са с колко губят, та с толкова, и малко повечко, са наваксали чрез изсипване пощенски зомби гласове. Диаграмата е красноречива – Тръмп изведнъж изостава, а глобализмът повежда и тук.

Днес вече е ясно приблизително колко десетки хиляди мъртви са били впрегнати в Мичиган, за да се фалшифицират изборите. Ето целия списък, който постоянно се допълва с нови имена, на всички умрели от щата, които са гласували: https://gofile.io/d/tjqS0e. Дълъг е, но само с длъжки мъртвешки списъци глобализмът може да спечели избори.

Единствено наивниците си вярват, че глобализмът е в състояние да впрегне такъв интерес към себе си на честна основа. Взимаме кое да е име от този списък (с датите на раждане, пощенския код и точното изписване на името), въвеждаме го в мичиганската търсачка с данни за всички гласували в щата и виждаме в кой ден мъртвецът е поискал и получил бюлетината и в кой ден – вече попълнена с глас за глобализма – е пратена по пощата: https://mvic.sos.state.mi.us/Voter/Index

Харесваме си примерно някой си Чарлз Джеймс. Родил се е през октомври 1928 година. Починал на 6 януари 1981. Той трябва да е умрял с такава любов към Америка в сърцето, че дори от оня свят не спира да прави каквото може за нея (и глобализацията) – пратил си е писмото с бюлетината още на 16 октомври. По това време „е бил“ на 92 години.

Голяма част от тези зомби гласоподаватели са умрели на 50-60-70 години. Но днес повечето са надхвърлили 90-100. И това е само Мичиган. Ситуацията е същата в много други щати. Трябва да си невменяем, ако не поискаш от съда да анулира подобен мъртвешки разгул. И точно това се случва в момента.

Докато този текст бе редакционно подготвян, съдът в Мичиган нареди временно всички подобни писма да бъдат извадени настрани. А с тях от базата данни да се премахнат датите, на които мъртвецът е получил и упражнил „правото“ си на глас. Затова в момента, ако се въведат имената на мъртвите в търсачката, ще се появи само фактът, че са законно регистрирани да гласуват. Без подробностите кога са го направили. Тепърва предстои съдебно дело, на което ще се решава изходът от изборите. Така ще е във всеки щат с толкова активен зомби „електорат“.

По стара глобалистка традиция, която подканя навсякъде и във всичко да се подражава на Америка, не би следвало да има проблем и в България да се внедри този челен изборен опит. Тук с малката подробност обаче, че от него едва ли ще се облажи опозицията. Но управляващите – като нищо. Наместо да се плащат сума ти пари на цигани, за да гласуват, въвежда се вот с писма по пощата, след това се отива в гробищата, взимат се дебелите книги с имена на покойници, плюнчат се пръстите и се подкарва по ред на номерата: баба Парашкева, дядо Стоил, баба Гицка, дядо Вазов, баба Цоцолана – нека гласуват хората, да има./Блиц/

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *