Изненадващо и сензационно: Меркел пада! Глобалисткият ЕС си отива! Вижте ТУК!

Свят

Само няколко дни преди изборите за парламент в Бавария, броят на желаещите да гласуват за Християнсоциалния съюз/ХСС/, на Хорст Зеехофер падна главоломно.

Това обяви в свое проучване един от най-големите баварски ежедневници „Аусбургер Алгемайне Цайтунг, цитиран от blitz.bg.

Припомняме, че ХСС действа само в Бавария, където от много време е управляваща партия. ХСС редовно присъства в Бундестага, където съвместно с Християндемократичния съюз/ХДС/ на Ангела Меркел образуват една парламентарна група, която сега, заедно със социалдемократите/ГСДП/, управлява в Германия.

Броят на желаещите да гласуват за социалдемократите, обаче, също рухна с космическа скорост. И сега те имат рейтинг някъде около 11%. С други думи сегашното управляващо мнозинство в Германия е пред колапс. А дните на фрау канцлерин Ангела Меркел са преброени.

Това, което на пръв поглед прави впечатление е отсъствието на резултатите за броя на тези, които са решили да гласуват за партията на Ангела Меркел ХДС. И това е симтоматично. Защото, по всяка вероятност, те така са се сгромолясали, че не са за огласяване.

Което означава, че антисистемната и евроскептична партия „Алтернатива за Германия“ има шанс да влезе по-трайно в структурите на властта. Не за друго, а защото традиционния блок ХДС/ХСС губи влияние в средите на германските гласоподаватели.

Знаем защо се получи този колосален срив в доверието на германците спрямо управляващия блок на Ангела Меркел ХДС/ХСС. Това стана по простата причина, че „фрау канцлерин“ напълни германия с мюсюлмански бежанци, които с настървение се нахвърлиха върху коренното население и започнаха да го тормозят по всякакви начини. С изнасилвания, атентати, непровокирано насилие и т.н.

Какво на практика означават тези резултати за нас българите и за Европейския съюз като цяло?

Можем да кажем, че отиващата си Меркел, заедно с нейните партньори, натвори много беди не само в Германия, но и в страните от целия Европейски съюз. Защото тя приложи всички лостове за влияние, за да принуди страните да приемат повече и повече мигранти. И така да обезличат собствените си народи, държави и своя генофонд.

Следователно, това, че Меркел си отива е добра новина за цяла Европа. Понеже „фрау канцлерин“ олицетворява тоталната диктатура на транснационалните корпорации, чиято мечта е да обезличат коренното европейско население и да превърнат Европа в пустиня.

Заедно с Меркел си отива и глобализмът, на който тя служеше. Народите на Европа показаха, че не възприемат либералния глобализъм и постепенно изпращат неговите представители в политическия елит на Европа там, където им е мястото. На бунището на историята.

А заедно с глобализма, си отива и глобалисткият Европейски съюз. Оттук нататък да му мислят такива като нашия Борисов и неговите послушници от ГЕРБ. Защото политическата среда, която се създава, включително и в най-големите европейски държави, вече е коренно противоположна на стремежите на Вашингтон и Брюксел към световно господство, чрез обезличаване на националните държави и техните народи.

Европа отхвърля Меркел. България отхвърля Борисов. И ако не си отидат доброволно, следващата крачка ще е да ги изритат с шутове.

Автор Иво Македонски, istinata.net   

Tagged

2 thoughts on “Изненадващо и сензационно: Меркел пада! Глобалисткият ЕС си отива! Вижте ТУК!

  1. Меркел, Борисов и всичките им протежета не само трябва да бъдат изритани, но и пребити с камъни, за назидание на всички мерзавци, преследващи богатство, власт и слава. Богатствата, властта и славата и правосъдието са от Всевишният, Всемогъщият, Вечносъществуващият, Праведният, Справедливият Бог, Господа над всяка сила, власт и могъщество, Господа на силите, на духовете и на всяка плът!

  2. За Германия в момента има само една АЛТЕРНАТИВА всички други с еврогейските ценности е втеме да изчезнат завинаги от ЕС

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *