Йордан Лечков стана сталинист и тръгна срещу ГЕРБ! Ето какво заложи!

България отблизо

Сталин е казал, че не е важно кой как гласува. Важното е кой брои гласовете. В нашия случай това е ГЕРБ. 

С тази сентенция Йордан Лечков удари ГЕРБ право в…“победите“, с които непрекъснато се хвали. И така обясни загубата си на предишните местни избори в Сливен.

„Не се впускам в надпреварата за кметското място в града на стоте войводи само от „гол ентусиазъм“, заяви „убиецът на гиганти“ от Световното първенство по футбол през 94 г. Впускам се, защото в края на моя мандат като кмет на Сливен през 2011 г. градът ни беше на едно от водещите места сред общините в България. А сега е на последно място, заедно с Враца.

Не виждате ли, посочи героят от „Парк де Пренс“, че все още се изпълняват проектите от времето на Йордан Лечков?!

Създадох администрация, която работи добре. Но сега не може да си върши работата, защото такава е общата ситуация в страната. Централната власт в София иззема правомощията на общините и прибира парите, спечелени от тях. А после се прави на началник и ги дава само на своите хора, коментира футболистът, който влезе в класацията за най-велик гол на световно първенство.

„Един кмет не може да знае всичко, коментира Лечков казуса с пастора от квартал „Надежда“, който бе осъден за педофилия във Великобритания. Тук пропуските трябва да се търсят по-скоро в социалните служби. Да не говорим, че това също е един от проблемите на държавата, която не е на мястото си“, допълни бившият градоначалник.

Аз ще бъда истинската алтернатива на ГЕРБ, защото ще стигна до балотаж. Залагам авторитета си, че ще победя отново. Затова нарекох политическата си сила „Нова алтернатива“. А за предизборната кампания няма да вземам пари от държавата. Ще похарча мои пари, завърши изказването си в ефира на БТВ футболната легенда.

istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *