Казахстанската Ванга: САЩ губят, Русия печели, светът ще живее по други правила

Свят

Казахстанската Ванга Вера Висич нарече периода, който според нея е започнал преди три години, преходен период. 

 

В близко бъдеще Съединените щати очакват влошаване на вътрешната ситуация, няколко северни щата скоро ще пострадат. В Европа тя обеща неуспешни политически решения, които биха предизвикали сериозни вълнения сред населението.

В същото време тя също прогнозира трудни времена за Русия, но това ще бъде последвано от разширяване на границите на Руската федерация. Също така и Украйна, и Казахстан ще бъдат част от страната, увери екстрасенската, цитирана от чужди издания.

Освен екстрасенсите, прогнозисти също говорят и за консолидация на държавите. Футурологът и писател Сергей Переслегин смята, че светът се доближава до сценария от „1984“, той цитира книгата на Джордж Оруел с три макрорегиона-държави – Източна Азия, Евразия и Океания – затворени технологично, икономически и научно.

Това са държави, които постоянно воюват помежду си. Ако сега САЩ и Китай претендират за ролята на първите две, то следващите актьори в процеса са Великобритания, която печели от проектите на Турция като Великия Туран, и Русия.

В същото време руският икономически и технологичен макрорегион може хипотетично да включва пост-Украйна, Беларус, Казахстан, „вероятно Киргизстан, Таджикистан и Узбекистан, с много голяма вероятност Иран“, казва философът, без да изключва Афганистан. Много зависи от научната интелигенция, която сега е откъсната от западната система на науката и е изправена пред избор на по-нататъшни действия.

„Бъдещето на руския проект зависи от това дали тя ще заеме някаква позиция“, смята Переслегин. Според футуролога ние участваме в конфликт, който всъщност е борба за образа на бъдещето. „Влязохме в тази криза, за да я преодолеем, а не за да се върнем назад.

Индийският предсказател Пунит Нахата вярва, че събитията от 2023 г. ще окажат силно влияние върху 2024 г., когато интензивната фаза на конфликта в Украйна бъде спряна. Според неговите прогнози, „специалната операция“ще приключи следващата пролет. След това през следващите 15 години Русия ще се развива активно, споровете с други държави ще завършват със споразумение. Астрологът вярва, че този период ще бъде „златен етап“ за страната и ще създаде основите за по-нататъшен просперитет.

Друг индийски медиум Арчена Нагабушанам предупреди руснаците, че „не трябва да се страхуват, защото всичко, което се случва в близко бъдеще, ще бъде от полза за страната“. Русия ще трябва да се бори за своята независимост и това ще започне процес, който ще погълне целия свят.

Химикът и учен Григорий Кваша предсказа началото на военен конфликт през 2022 г. Тя ще приключи едва през 2025 г., смята ученият, създал собствен метод за разделяне на историята на исторически цикли. А от 2029 г., смята Кваша, Русия ще напише закони, по които ще живее целият свят.

К 2047 году Европу накроет череда сильнейших землетрясений, а Америку ждут наводнения, предсказывал эвенкийский шаман Савей. Фото Shutterstock

До 2047 г. поредица от силни земетресения ще обхванат Европа, а Америка я очакват наводнения, прогнозира евенкийският шаман Сейви. Той обеща, че година след смъртта му ще започне конфликт в Украйна, ще загинат много цивилни. На две – Европа ще изтръпне от нашествието на бежанци, толкова много ще излязат по улиците, че няма да има откъде да мине кола.

Глобален конфликт може да последва само три десетилетия след края на „операцията“. В резултат на природни бедствия промени очакват планетата и това ще се отрази на икономиката и социалния живот на държавите. Недоволни от подобни резултати страни ще се опитат да предизвикат световна война в бъдеще, сигурен е индийският ясновидец Арчена.

Бурятският шаман Барнахше Балтаханов, който навремето предсказа падането на Руската империя, разпадането на СССР, развитието на технологиите в автомобилната индустрия, напусна този свят през 1924 г. Той обеща, че през 21 век хората ще станат свидетели на катастрофи, които ще доведат до факта, че на Земята водата ще бъде ценена повече от златото.

Огнени торнада ще бушуват на повърхността на планетата. По-късно учените ще се научат да ги предсказват. Именно тогава ще бъде разкрита тайната на изместването на времето, чието ускоряване ще настъпи до определен преход на Земята.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *