Руските сили унищожават техниката на НАТО в големи количества

Свят

След триседмично прекъсване Киев наскоро масово хвърли в бой натовска и друга техника – и това беше крайно неуспешно, каза за чужди агенции военният кореспондент М. Газдиев.

Специалните сили на 22-ра бригада на Главно разузнавателно управление забелязаха атаката навреме и седем часа обстрелваха с гъст артилерийски, ракетен и минометен огън настъпващия противник.  Руското разузнаване и операторите на специални дронове насочваха огъня по по векторите на движение на частите от ВСУ, които опитваха да атакуват руските позиции.

Този многочасов обстрел бе необходим, за да се разбият не само първата, но и втората, и третата вълна на атакуващите украинци и така да се приключи с опита за настъпление на този участък.

Резултатът бе плачевен за атакуващите украински формирования. Поразени са над 11 единици бойна техника. Marder, M113 и MaxxPro горят. А оцелелите войници от ВСУ в безпорядък се оттеглят от местата, които руската артилерия обстрелва.

И това, в различни варианти, се повтаря по целия фронт, където се намира страховитата многослойна руска отбрана. Истината е, че и до този момент украинските сили не могат да пробият укрепленията, а които успеят по някакво чудо да стигнат малко по-напред до първата линия на укрепленията, попадат в чувал и кръстосан огън, който прочиства мястото.

Ето Видеото

Превод: БЛИЦ

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *