Каракачанов: Лицемерие е българските политически лидери да подкрепят прословутия „прайд“. Защо не го направиха преди изборите?

България отблизо

„Отново стана време за прословутия „прайд“. Продължавам да не разбирам за какви права се протестира, при положение, че българското общество е едно от най-търпеливите и великодушни общества в Западния свят. Понякога сме даже излишно търпеливи.“

Това казва в своя позиция лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов, съобщиха от пресцентъра на партията.

„Наистина не разбирам колко по-либерални трябва да бъдем, за да се харесаме на т.нар. ЛГБТ хора. И винаги съм смятал, че не е проблем самият либерализъм, големият проблем е лицемерието, което той носи. Това лицемерие ще убие красивите либерални идеи на поредица революции и велики умове. Например, искам да знам дали тези 25 посланици, подкрепили т.нар. прайд у нас, биха подкрепили подобно мероприятие в Саудитска Арабия, например. Или Иран, с когото ЕС подписа търговско споразумение.

Искам също да знам кое е по-важно: купонът на малцина европейски гей-туристи в центъра на София днес, парадиращи със сексуалните си странности, или фактът, че цяла Европа е в безпътица и не знае накъде върви. Искам още да попитам едни либерални български лидери, лицемерно изчакали да минат изборите, за да обявят своята подкрепа за гей-парада – дали те щяха имат този един евродепутат, който сега имат, с цената на лъжа и лицемерие, казва Каракачанов по адрес на десните от „Демократична България“. Защо изобщо трябва да подкрепяме гей-туристи, а не подкрепим традиционното семейство от мъж и жена – което наистина е подложено на удари!? И у нас, и в цяла Европа. Семейството трябва да е в центъра на нашата грижа. Защото семейството е носител на добродетели, семейството е носител на жизненост за България и за цяла Европа, и за целия свят. Особено днес, във времената на демографски колапс, когато и у нас стотици хиляди семейства имат репродуктивни проблеми!

Затова мисля, че мястото на всеки нормален български гражданин днес не е на гей парада, а е в 17:30 ч. пред Министерския съвет в столицата заедно с всички в Похода за семейството. Както и в другите градове на България, където се организират мероприятие в подкрепа на традиционното българско семейство. Аз изразявам моята подкрепа на българското семейство – което се състои от мъж, жена и деца“, завършва Красимир Каракачанов.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *