Караянчева скочи срещу президента Радев и каза, че ГЕРБ трябва да спечели изборите на всяка цена!

България отблизо

С послания за ред в хаоса, стабилност и предвидимост в държавата, и тотална съпротива на реваншизма, ГЕРБ Кърджали откри кампанията си за предсрочните парламентарни избори на 11 юли. 

Листата за народни представители на коалицията ГЕРБ-СДС е водена от председателя на 44-ия парламент Цвета Караянчева. Тя я представи като силен отбор от амбициозни и мотивирани хора, сплав от опит и младост, с представители на различните етнически общности в седемте общини на Източните Родопи, които излизат за победа в името на здравия разум и за доброто на цялото общество.

Специални гости на събитието бяха заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов и политическият анализатор Антон Тодоров.

„Ние трябва да спечелим тези избори, длъжни сме. Защото обратното е хаос и безвремие, които бяха сътворени само за месец от служебното правителство на Радев. България не може да си го позволи“, категорична бе Цвета Караянчева. 

Преди да представи своите подгласници в листата тя говори за недоносения Изборен кодекс, за заиграването с мажоритарния вот и машинното гласуване, за отказа на втората политическа сила да поеме отговорност за управлението, за секциите в Турция, реваншизма на служебното правителство и влизането на БСП във властта през задния вход, за амбициите на президента Румен Радев, който иска де е кукловод на политическите партии.

„Виждам радост, ентусиазъм и готовност за битка, а г-жа Караянчева е най-големият политически боец, който познавам – и  тук, където води епични битки с ДПС, и в Народното събрание. Невероятни късметлии сте, че тя е водач на листата в Кърджали“, заяви Даниел Митов.

По думите му, Румен Радев е сбъднал мечтата си да управлява с помощта на служебен кабинет, а след това целта му е да сглоби нова тройна коалиция с БСП, ДПС и техните производни.

Но ние няма да го позволим, подчерта Митов.

Tagged

2 thoughts on “Караянчева скочи срещу президента Радев и каза, че ГЕРБ трябва да спечели изборите на всяка цена!

  1. ПКП-то най-големият скок, на който е способно, е да скочи на лоста на президента. Само че Президента все още не се е намразил, за да й позволи подобна инвазия!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *