Керч, ние сме с теб! Русия, ние сме с теб!

Свят

Огромна и неочаквана трагедия връхлетя днес жителите на град Керч, Република Крим и цялата Руска федерация.

Студентът от четвърти курс на Техническия колеж в град Керч Владислав Росляков е предполагаемият убиец на 19 души, ученици, учители и персонал на колежа. Заедно с тях от куршумите на убиеца и заложените в стола и по етажите на училището взривни устройства, са пострадали още 50 човека.

Станалото е огромна трагедия, също както в Беслан, където също бе нападнато училище.

Премиерът на Република Крим обяви тридневен траур. Президентът на Русия Владимир Путин изрази дълбоките си съболезнования на близките на загиналите и подчерта, че всички компетентни органи на Руската федерация разследват обстоятелствата на ужасните убийства и своевременно ще информират цялата общественост за резултатите. Но, подчерта руският президент, никой, който е замесен няма да се спаси от заслуженото наказание.

Въпреки фактите, ни се струва, че за тази трагедия неслучайно е избран град Керч. Той е един от най-старите руски градове. И един от най-старите в света. Обявен е за град-герой по време на Втората световна война.

И нищо чудно това умишлено убийство на 19 души и още 50 пострадали, да е замислено и осъществено в някоя от чуждите западни централи. Защото и до сега не е разкрита някаква основателна причина, точно този студент Владислав Росляков да е организирал сам мащабното убийство.

Керч, Крим, Беслан и Русия се борят със злото в света. И злото им нанася най-подлите възможни удари. Убива деца, ученици, студенти…Но няма да уплаши нито жителите на Керч, нито хората в цяла Русия.

Защото страданието ще ги направи по-твърди и по-смели. И тежко на враговете на Русия!

Автор Иво Македонски, istinata.net    

Tagged

2 thoughts on “Керч, ние сме с теб! Русия, ние сме с теб!

  1. НЕ ВЯРВАМ В УЧАСТИЕТО НА ЗАПАДНИТЕ ЦЕНТРАЛИ, НО ЗА УКРАИНСКАТА ЦЕНТРАЛА СЪМ СИЛНО ЗА ! ВИНАГИ СЕ ТЪРСИ КОЙ Е ЗАИНТЕРЕСОВАН ОТ ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО – Е, ВИЕ КАК МИСЛИТЕ , КОЙ ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *