Русия ЛИКВИДИРА двете НАЙ-МОЩНИ оръжия на САЩ! Вижте кои са те! И кой „помогна“ на янките да се провалят!

Свят

Вече 10 години Съединените щати водят яростна война срещу Русия. Но резултатът съвсем не е обнадеждаващ за бившите хегемони на света.

Въпреки че войските на САЩ и НАТО са обградили Руската федерация с военни бази и ядрени ракети, натовците съвсем не бързат да пуснат този мощен военен потенциал в действие.

А причината е проста. Русия изпревари Щатите във военното дело по всички показатели. Тя вече има плътен противовъздушен купол, осигурен от невероятните зенитно-ракетни комплекси С-400 и С-500, през който не може да мине нито една американска ракета.

Руската федерация разполага и със свръхзвукови междуконтинентални балистични ракети, които на всичко отгоре, преди да поразят зададената мишена на американска територия, разделят ядрената бойна глава на множество отделни модули, които непрекъснато променят треакторията си, преди да се стоварят върху главите на врага. Такива ракети практически не могат да бъдат спрени от никаква противовъздушна отбрана.

Имат оръжието на Съдния ден, който янките нарекоха „Ръката на мъртвеца“, готово да нанесе съкрушителния удар на възмездието. И да изпепели цялата територия на „великата“ страна. Имат и непознатите за САЩ средства за радиоелектронна борба, които могат да парализират всяка военна техника на янките, която е натъпкана с електроника.

Имат и космическите си спътници, способни да унищожат почти цялата американска спътникова система. И да изкарат от строя всички компютърни системи в Америка – и военните, и гражданските.

С други думи, Русия е абсолютен лидер във военното дело. И на американците ще им трябва не едно десетилетие, за да се опитат да ги настигнат.

Но това не е всичко. Русия вече доминира и в сферата на финансите. Само за няколко години тя се освободи от почти целия обем американски долари в своята финансова система. И ги замени със злато.

И рублата, за разлика от долара, е вече със значително златно покритие. Докато доларът няма и унция златен резерв зад гърба си.

Междувременно, според експертите на най-голямата американска банка „Джей Пи Морган“, цитирани от агенция Блумбърг, нарастващите цени на петрола ще помогнат на руската рубла да избегне всякакви загуби, причинени от бъдещи световни кризи.

Стратезите на банката дори очакват, рублата да надмине с лекота валутите на развиващите се страни. И да осъществи пробив на пазарите в Западна Европа и Америка. При това доларът и еврото все-по трудно ще се състезават с рублата, защото Щатите нямат необходимото златно покритие, а външният им дълг е космически.

А що се отнася до еврото, то ще става все по-нестабилно на фона на огромните центробежни сили, които се вихрят вътре в ЕС. Несигурното бъдеще на многонационалния конгломерат, който продължава да приема още страни, с които няма нищо общо, само за да ги държи в подчинение, ще му изиграе лоша шега. Понеже инвеститорите все повече бягат от този „съюз“, който заплашва да се разпадне всеки момент.

В този смисъл, стратегическият замисъл на Владимир Путин и неговият екип, да започнат да изхвърлят долара от обръщение в своята финансова система и да осигурят мощно златно покритие на руската рубла, е повече от печеливш.

Защото в скоро време това може да доведе до превръщането на руската рубла в световна валута, към която всички се стремят.

Ето защо съветът на стратезите от „JP Morgan“ е да се купува руско въоръжение и да се натрупват запаси от руски рубли.

Така неусетно двете най-мощни оръжия на Щатите – доларът и армията ще бъдат неутрализирани от Владимир Путин и Русия. Понеже егоизмът и горделивостта, пречи на американците да  разберат, че вече не са хегемони и не владеят света.

Автор Иво Македонски, istinata.net   

Tagged

3 thoughts on “Русия ЛИКВИДИРА двете НАЙ-МОЩНИ оръжия на САЩ! Вижте кои са те! И кой „помогна“ на янките да се провалят!

  1. Добре е да се спомене и за още едно оръжие на руснаците, за което малко се знае и почти не се пише! В началото на седемдесетте години на миналия век САЩ и СССР подписаха „Договор за не намеса в природната среда за военни цели“! Разработките в това направление и на двете страни им бяха показали, че може да се стигне до такава степен на владеене на природните стихии, че тяхното управление от човешка ръка да бъде пагубно за планетата! Този извод наведе двете империи на разумното решение-да сложат край на проучванията си в тази насока! И така се стигна до Договора! Но… и двете страни не спряха проучванията си в тази област… Днес руснаците нанасят материални загуби за милиарди долари на янките чрез „тежките зими“, „ураганите“, „високите вълни“ , „странните земетресения“и други прийоми на руската космическа система „SARAP „! Американците се опитват да отвръщат с тяхната военна система „HARP“ , но твърде анемично в сравнение с руските възможности… На практика двете страни воюват… Русите обаче и тук тотално превъзхождат задокеанските военолюбци…

  2. Глупости на търкалета. Ама всичко е лъжа. Че руснаците не могат 20 год да направят самолет 5 поколение. Те нямат пари за един самолетоносач.Видяхте как пуши онова подобие на такъв . А в ракетната техника олеле ужас- ами вижте колко провала имат последните години- ракетите им гърмят още на стартова позиция. Че те не могат едн таблет да произведат камо ли мощен сървер да управлява спътници срещу други. Ами танковете им – те нямат компютър даже камоли спътникова връзка. А пехотата- ами те са още с АК“47 -72 даже пари за лазерни прицели нямат. Написаната статия е за създава паника и безпокойство в хората.

    1. Мартин Пеев, ти четеш ли това, което си написал ? Или отговорът ти е: Чукча писатель, чукча не читатель !!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *