Кирил Петков проплака: Не ни трябват избори, върнете се на масата

България отблизо
Емоцията свърши, нека да се успокоим и да седнем на масата – за това призова съпредседателят на ПП Кирил Петков по повод напрежението в сглобката, увеличило се още повече и след предложението за подписване на меморандум.

На никой не му трябват избори, заяви той.

 

„Истината е, че трябва да направим крачка напред в промяната на всички тези институции, за които всички българи искат отдавна. Нека да творим този меморандум или просто от ГЕРБ да предложат друг текст. Но трябва всички да се откажем от политическото начало в регулаторите. Искаме ли да слушаме за следващия Мартин Нотариуса или Пепи Еврото? Не, не искаме, ами тогава да направим реална реформа в правосъдната система, което означава всички ние да се откажем от контрол във Висшия съдебен съвет. Искаме ли да имаме служби, които да защитават, българския интерес, а не непрекъснато да хващаме някакви чужди влияния в тях? Като не искаме всички тезци неща, нека да се успокоим, да седнем на масата и да видим какъв е механизмът, който да гарантира на хората тези резултати“, допълни Петков.

 

По думите му обществото вече не може да понася поредните измислени истории, които им се сервират, „хората просто искат да видят, че техния живот се променя“.

 

По повод меморандума, Петков заяви, че те просто са представили своята позиция пред всички и чакат обратен отговор от ГЕРБ-СДС.

 

„Време е колегите да се върнат обратно на масата и да кажат кои текстове харесват, кои не, какво да се добави. На никой не му трябват избори. Аз съм готов по всяко време да седнем на преговори и да излъчим екипи. Оттук нататък ако всички мислим за доброто на България и наистина го мислим, сега е време да оберем емоциите и да започнем да си вършим работата“, допълни той.

Tagged

2 thoughts on “Кирил Петков проплака: Не ни трябват избори, върнете се на масата

  1. Поредното лицемерно изказване на Кирил Петков ! Ако наистина мислите за доброто на България,
    г-н американски лакей, ти и всички от сглобката си стягайте куфарите и се махайте от тук ! Защото
    ще дойде време когато ще бъдете изправени на съд за държавна измяна, а мечтите ви за пребиваване на някой горещ остров ще се спукат като сапунен балон, каквато съдба очаква и сапунения академик !

  2. Господ да пази България от такива като тоя тъпак Но и хората да не чакат наготово, да скочат както на време априлци са скочали срещу езичниците СТИГА ВСЕ НЯКОЙ ДРУГ ДА НИ ОСВОБОЖДАВА ВРЕМЕ Е ЗА БОЙ НЕРАВЕН С ТЕЗИ ИЗРОДНЯЦИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *