Командир от ВСУ каза как ще свърши войната с Русия! Но ето какво наистина ще се случи

Свят

Командир от Украинските въоръжени сили (ВСУ) заяви, че войната между Украйна и Русия ще приключи на масата за преговори, съобщава Страна.ua.

Началникът на службата за авиация и ПВО на 3-та отделна десантно-щурмова бригада Василий Самовар каза в интервю за телевизионния канал „Днепр ТВ“, че украинците трябва да се подготвят за „тотална мобилизация“.

Той каза, че Украйна няма същия мобилизационен потенциал като Русия, няма толкова пари и ресурси. И ако Русия продължи със сегашния темп на мобилизация и преход на икономиката на военна основа, тя ще постигне успех. Затова украинците трябва да се подготвят за пълна мобилизация и тежка зима.

„2024 г. ще бъде много по-трудна от 2023 г. и 2022 г. взети заедно. Вярвам, че тази война ще завърши, както всяка война в света, с преговори. Но ние трябва да имаме силна позиция в тях“, казва Самовар.

Припомняме, че младите хора, които подлежат на мобилизация в Украйна вече свършиха. Затова мобилизационните служби събират всичко живо  до 70 години. Дори 40 годишните вече са на изчерпване. Всеки може да си представи какви войници ще бъдат 50 или 60 годишните, да не говорим за 70 годишните, които никога не са били войници. Но дори и да са били войници, дори да си представим невъзможното, че те имат някакъв опит, те просто нямат физическите сили да се справят с тежките условия и задачи на фронта. Това са просто хора, които Киевският режим изпраща на сигурна смърт.

Нещо повече. Ако всички бъдат мобилизирани няма да има кой да събере дори боклука по улиците. Икономиката на Украйна тотално ще потъне. А на фронта няма да бъде постигнат никакъв успех, защото тези хора просто не са войници.

С други думи, така наречената тотална мобилизация няма да постигне никакъв успех. Няма да извоюва по-силна позиция на Киев в евентуални преговори. Значи този командир просто повтаря думите на киевските власти.

А истината е, че колкото по-дълго продължава тази война, толкова повече украинци ще загинат безсмислено. И толкова по-слаба ще бъде позицията на Украйна, ако изобщо има преговори.

Украинците имат един единствен шанс да останат живи. Това е пълната и безусловна капитулация. Само че Киевската власт не ще и да чуе за това.  И ще се бие с чуждите ръце до последния украинец. Освен ако украинците, които са останали не се сетят, че трябва да се предадат или да откажат да воюват.

Май процесът на предаване на руските войски вече е в пълен ход.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *