Костадинов: Жалко за София, тя няма избор

България отблизо

Как така американските медии, които не спират да клеветят и нападат „Възраждане“ всеки ден от години насам, са толкова ласкави към Ваня Григорова?

„Предизборната кампания свършва днес. Затрупан съм от всякакви анализи и прочити на случилото се досега. Докато анализирах нашите резултати, обаче, поръчах една бърза справка за нашите противници по време на кампанията – както на национално ниво, така и в София.

Оказа се, че в София кандидатката за кмет на БСП има абсолютна медийна доминация, особено изразена през последната една седмица. Тук публикувам данните само за един ден, вторник, но и всички останали дни и седмици са горе-долу така“, написа лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов в страницата си в социалната мрежа фейсбук.

Ето защо няма как да не задам следните два въпроса, продължава Костадинов:

1. Как се осигурява толкова пълен (и много скъп) медиен комфорт в среда,
изцяло доминирана и буквално притежавана от американските медии в
България?

2. Как така американските медии, които не спират да клеветят и нападат
„Възраждане“ всеки ден от години насам, са толкова ласкави или в най- лошия случай просто мълчаливи по отношение на Ваня Григорова?
Същите тези медии публикуваха 117 отрицателни публикации за нашия
кандидат Деян Николов (средно по 4 на ден) и нито една отрицателна
публикация за Ваня Григорова. Нито една!

Отделно от това прави фрапантно впечатление меко казано лежерното отношение на ГЕРБ към изборната загуба в София. Борисов, който преживява изключително болезнено всяко изборно поражение и в момента обикаля страната като линейка, за да се бори със зъби и нокти за всеки балотаж на свой кмет, буквално още на първия ден след първия тур обяви подкрепа за кандидатката на БСП. Човек ще рече, че е работил за нея още преди първия тур.

Аз имам отговорите на тези въпроси, разбира се, но ми е интересно да видя
вашето мнение.

Иначе жалко за столицата. В неделя тя няма избор. И от едната, и от другата
страна едно и също. Защото Терзиев е абсолютно същият проект като Григорова – с тази разлика, че за него беше ясно още от самото начало, че е марионетка на посолството“, пише Костадин Костадинов.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *