Костадинов: Заплахата за националната ни сигурност идва от Пеевски, който е зависим от САЩ

България отблизо

Нестихващият стремеж на Пеевски да овладее службите започна през 2013 год. И провали вече едно правителство. Не става дума за работата на Комисията за контрол на службите, за работата в нея или за председателското място. Това, което е сигурно, е, че заплахата на националната сигурност идва от една личност опетнила България, готова да продаде българския народ, за да задоволи икономическия си апетит и жаждата за власт. А, както всеки може да види и прецени – те са огромни. Ненаситният стремеж за власт не може да се скрие зад смокиновото листенце на евроатлантическите ценности.

Тук няма евроатлантическо мнозинство. Има Пеевски и слуги. Очевидно е, че държи лидерите на другите партии, а те дали знаят какво ще им струва прегръдката с Пеевски е не само техен проблем, а и на тези, които ги избраха и изпратиха в Народното събрание, за да сътворят позорната сглобка.

Истинската заплаха за националната сигурност на България е Пеевски, който е зависим от санкциите по „Магнитски“, които са му наложени, а зависимият лесно се контролира. И това не са твърдения, а факти. Овладяването на държавата минава през подчинение на службите. Кой го иска и как ще го използва е очевидно. Този брак по сметка между всички партии в управляващото мнозинство е единствено за сметка на българския народ. Това правителство е със снето доверие първо от българския избирател.

Злобата на Пеевски към „Възраждане“ е неприкрита, което показва само едно – коя е опозиционната партия, единствената независима от влиянието на Пеевски политическа организация, на когото дори собствената му партия знае, че не трябва да дава цялата власт.

“Възраждане” ще предприеме всички възможни действия за предсрочни избори, защото с евроатлантизма започват да се оправдават много глупости. И ако това не е от евроатлантическо поведение, остава да е от контрабанда. Службите следят контрабандата, а “Възраждане”, когато получи доверието на българските граждани и достигне до лостовете на управление на страната, ще свали политическия чадър над всички и ще разкрие кой стои зад контрабандата по българските митници. Ето защо е опасно “Възраждане” да председателства Комисията за контрол на служите и специалните разузнавателни средства?!

Източник Гласове

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *