Костадинов: Няма какво да разговаряме с ПП, по-добре да се свържем с американското посолство!

България отблизо

„Всички имаме едни и същи проблеми, друг е въпросът, че някои обичат да ги загърбват или неглижират, а други дават различни решения. Ние ще предложим нашето виждане, а дали то ще срещне подкрепа в Народното събрание, зависи от другите народни представители“.

 

Това каза пред БНР Костадин Костадинов, лидер на партия „Възраждане“.

„Що се отнася до ПП – няма какво да разговаряме с тях, по-добре да се свържем с Американското посолство. Ние сме готови да вземем третия мандат. Няма значение личностите в успелите държави, а политиките и решенията на проблемите. Винаги се вторачваме в личностите, а не в това, което предлагат те“.

В предаването  той посочи, че от „Възраждане“ никога не са гонили журналисти, а „чужди агенти на влияние“:

„Журналистът е този, който дава всички гледни точки. Американските медии в България представят едностранчиво нещата и манипулират общественото мнение… Ние нямаме нищо против хората, които работят в тези медии, но не желаем да имаме нещо общо с медиите, в които работят. Моралът ни не го позволява“.

„Защитата на българския национален интерес е отъждествявана от американските медии в България като защита на руския интерес. Това е тяхната мантра“, допълни той.

Tagged

1 thought on “Костадинов: Няма какво да разговаряме с ПП, по-добре да се свържем с американското посолство!

  1. Силно критична съм към Костадин Костадинов, но и вие от „истината или не“ изкривявате казаното от него. Слушах интервюто му в БНР в предаването Неделя 150. Цитатът в публикацията ви „Що се отнася до ПП – няма какво да разговаряме с тях, по-добре да се свържем с Американското посолство“ е неверен и в него влагате противоположен смисъл от този, който костадинов влага в казаното от него. А то е: „Що се отнася до втората политическа формация, която се очаква да вземе втори мандадт Продължаваме промяната, определено там не виждам какво бихме могли да разговаряме с тях, защото ако искаме да разговаряме нещо с тях, по-добре е да търсим Американското посолство за да избегнем безсмислената загуба на време и съответно посредничеството на тези уж български политици.“( има предвид Соломон Паси и Росен Плевналиев, посочени за посредници от Борисов). Казва го с ирония и смисълът е различен от този, който вие сте вложили в публикацията си. Но най-добре е да прослужате записа от сайта на БНР – първите 4-5 минути.

    :

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *