Костадин Ангелов: ГЕРБ тръгва срещу „тоталитарната власт“ на „Промяната…“!

България отблизо

Активисти от цялата страна пътуват към София с лични автомобили, за да се включат в протест в подкрепа на Бойко Борисов. Бившият премиер от снощи е в ареста. Той е задържан за 24 часа в акция на МВР и полицията, организирана „по неотложност“, съобщава „Марица„.

Още снощи депутати и функционери на ГЕРБ се събраха пред дома на Борисов. Бившият здравен министър Костадин Ангелов и Тома Биков призоваха всички, които подкрепят правовия ред и човешките права в България да се включат в протеста, който започва днес от 9 часа пред Министерски съвет.

Първите коли с протестиращи вече пристигат в центъра на София. Междувременно активисти на ГЕРБ отново са пред сградата на полицията, където е арестуван Борисов.

Ще отстояваме правото и демокрацията, ще защитим законността в страната и ще започнем свалянето на тази тоталитарна власт, обясни Костадин Ангелов.

Високопоставени активисти на ГЕРБ не отричат варианта да се  премине към гражданско неподчинение и постоянни протести до оставката на правителството.

Припомняме, че освен Борисов са задържани бившият финансов министър Владислав Горанов и пиарката на ГЕРБ Севдалина Арнаудова.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *