Красен Кралев: Политическото словоблудство на Радев минава всякакви граници!

България отблизо

Спортният министър Красен Кралев честити празника на Българската армия и отправи остри критики към президента Румен Радев.

 

Ето какво написа Кралев във „Фейсбук“:

„Честит празник на Българската армия и специално на нашите Военноморски сили. Улисан в поредното си политическо словоблудство, главнокомандващият Въоръжените сили Румен Радев нанесе жестока обида на българския военен флот, като не го спомена в поздравителното си слово. Военноморските сили на България са един от трите вида въоръжени сили в структурата на Българската армия, наред с Военновъздушните сили и Сухопътните войски.

Това е поредният български празник, който Румен Радев очерня, като се опитва да политизира всяка свещена за българите дата с нескопосани речи. Днес обиди десетки хиляди българи, които са отдали години от живота си в служба на България и на нейните Военноморски сили! – цитира думите му blitz.bg/sport.

В коментар на ИСТИНАТА само ще припомним на министъра, че в своето слово президентът Радев говори за целокупната Българска армия, а не за отделни видове и родове войски. Нека припомним още, че най-малко президентът, който познава отлично структурата на Българската армия може да си позволи да направи такова нещо – да пренебрегне един вид войски, заради другите.

Но този Борисов министър явно е възприел подхода на своя Вожд – да обвинява хората, в каквото му хрумне, пък нека после те да доказват, че са невинни.

Нека му кажем на министъра, че напразни са усилията му да се хареса на Борисов. защото ако се създаде ситуация, която застрашава самия Борисов, тогава Красен Кралев пръв ще изхвърчи като бушон, както стана и с другите.

Да внимава само да не отиде и в затвора, защото и това се случва с Борисовите бушони.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *