Лекар призова политиците да отложат изборите, а Гешев да ги накаже!

България отблизо
Забравете избори, интереси и дребни сметки – намираме се в състояние на драматична криза, заплашваща националната сигурност. Това призова д-р Аспарух Илиев – експерт по безопасност на ваксините, ръководител на лаборатория в Берн.

„Както споменах по БНР току-що – призовавам премиера Янев и президента Радев, председателя на Българския Лекарски Съюз д-р Маджаров, министър Кацаров, всички съсловни организации, лекари и учители – забравете избори, интереси и дребни сметки – намираме се в състояние на драматична криза, заплашваща националната сигурност.

Обръщам се и към главния прокурор Гешев – свършете си работата и потърсете незабавно отговорност от всички политически и публични лица, които разпространяват фалшиви новини и саботират умишлено и злонамерено от месеци справянето с Ковид кризата. За последните 3 дни са починали повече от 400 души. Това е национално бедствие. Свършете си работата!“, пише той в социалните мрежи.

Има партии, които открито използват ковид кризата за предизборна агитация.

Има политици, които са яхнали антиваксърските настроения и призовават хората да не се ваксинират.

Това не само е престъпление, но и груба политическа игра и заиграване с народа, насаждане на страх и подаване на грешни сигнали в името на партийно облагодетелстване.

Подобни хора нямат място в политиката, а в прокуратурата!

Колко жертви още трябва да даде народът за сметка на партийните мераци?

Хора, опомнете се!

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *