Мая Манолова: Борисов е в паника, да си опъне палатка пред Министерския съвет!

България отблизо

Не вярвайте на социолозите, призова лидерът на ИБГНИ Мая Манолова по БНТ. Ние няма да позволим връщането на ГЕРБ във властта, каза още тя по повод социологическите проучвания, които оставят „Изправи се БГ! Ние идваме!“ под чертата за влизане в следващия парламент или отреждат на коалицията място на ръба на четирите процента. 

По думите й появата на „Продължаваме промяната“ не е причина да намалее подкрепата за ИБГНИ, а е добра новини за всички партии, които искат да се спре с кражбите в управлението.

Не разбирам защо Борисов е в паника, след като придворните му социолози му отреждат първо място на вота. Стана ясно какви са тези 228 машини, ЦИК знае за тях, а ГЕРБ има представители и те също знаят за машините, коментира Мая Манолова. Борисов върви по нашите стъпки, ние също бяхме пред този склад, искахме жандармерия да го пази, видя се, че го пази, припомни тя.

Както върви по нашите стъпки, Борисов сега може да опъне една палатка пред МС, иронизира действията на бившия премиер Манолова. Тя посъветва Борисов да отиде при „своя приятел главния прокурор“ и да го информира, ако е открил нередности за предстоящия вот.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *