Лиляна Павлова стана психолог на БСП: Социалистите май са ненормални!

България отблизо

Вярвам, че в една държава – и лично аз, и като цяло ГЕРБ, всяка политическа система, тя е като човешкото тяло, трябва да има стабилно дясно и стабилно ляво, като десния и левия крак. И на държавата й трябва да е стъпила на здрав ляв крак, какъвто няма, както виждаме от случилото се в днешния ден. 

Така Лиляна Павлова от ГЕРБ коментира пред Канал 3 днешния 49-ти конгрес на БСП, на който лидерът Нинова оттегли оставката си.

Много ми е трудно да съм анализатор, психолог на г-жа Нинова – този цирк, пародия, това, което видяхме днес, е изключително странно, бих го нарекла. Това си е вътрешнопартиен проблем на БСП и не мисля, че трябва да им се бъркаме.

Те сами се потапят. Но тъй като в тази държава трябва да имаме нормалност в политическия живот, не може да не ни тревожи, защото касае всички нас, участниците в политическия живот. Този политически водевил там, това, което се случи днес – не е изненадващо, цяла седмица се подгряваше, но и се търсеше как да се излезе от ситуацията: подавам оставка, но оставам, и т. н….“, добави Лиляна Павлова./blitz.bg/

Нека кажем на Лиляна Павлова, щом сама си признава, че ще й е трудно да бъде психолог, по-добре да не се захваща с тази задача. Защото тя не е в състояние да оцени достойнството на хората, които не са изменили на своя народ. И се опитват, въпреки масираният натиск от нашенските олигарси и чуждите гости на държавната трапеза, да направят нещо добро за България. Понеже такива като Лиляна пък, са заети със задачата да натрупат пари, без значение колко български граждани ще живеят в мизерия, за да могат управляващите да си натъпчат добре джобовете.

istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *