Луд скандал разтърси ефира. Калин Стоянов скочи срещу Кирил Петков, намесена е и жена

България отблизо
Калин Стоянов се съгласил да стане вътрешен министър след като питал жена си. Не е срамно, особено ако човек осъзнава, че съпругата му е по-умна от него. Какъвто вероятно е случаят със семейство Стоянови. А и след експресното му включване по телефона с Нова тв става ясно, че не е и трудно…

Скандалът се случи сравнително неочаквано. В студиото съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков отговаряше на въпросите дали е оказвал натиск върху министъра на вътрешните работи Стоянов, колко пъти се е срещал с него, защо парламентарната група иска оставката на министъра, насилието по време на протестите срещу БФС и други от този род. Тъкмо Петков бе разказал, че Калин Стоянов е бил избор  на ГЕРБ, но че от ПП са приели номинацията му, защото са го възприели като професионалист. Когато Петков разговарял с него за поста, Стоянов му отговорил, че трябва да пита жена си преди да даде отговор. Очевидно съпругата му е дала съгласие, защото той на другия ден приел високия пост. Втората среща между него и Петков била през август. Други не е имало, – твърди Кирил Петков.

 

Точно в този момент Калин Стоянов се включи по телефона директно със студиото, където водещите Мира Иванова и Виктор Николаев му осигуриха достатъчно време да отговори на бившия премиер. Министърът заяви, че Петков се опитвал да оказва натиск върху негови решение за кадрови промени. Заяви също, че срещите между двамата били много повече и това можело лесно да се провери в МВР. Когато обаче бе попитан да даде конкретни примери за упражнен натиск и да каже колко са били срещите, той не отговори. Когато го попитаха как ще коментира насилието срещу невинни хора, попаднали под палките на полицаи и защо част от униформените са били без идентификационни номера, Калин Стоянов затвори телефона и по този начин отсвири последното питане, дали са му звъняли други партийни лидери и дали е зависим политически.

 

 

Борисов се изцепи преди дни, че от ПП-ДБ искали оставката на Стоянов, защото бил отказал да обслужи техни искания по време на предизборната кампания. След като самият Борисов и ГЕРБ застанаха плътно зад министъра, това означава ли, че е обслужил техните интереси? Ето това трябва да бъде питан босът на ГЕРБ постоянно, макар да е ясно, че все ще извади от ръкава брадата поредна лъжа.

Tagged

1 thought on “Луд скандал разтърси ефира. Калин Стоянов скочи срещу Кирил Петков, намесена е и жена

  1. Наглец тъп неграмотник ако не го махнат тежко и горко ни от човек който бие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *