Лъснаха документи за огромно предателство на ПП. Ще го направят утре, но не срещу 30 сребърника, а за 1,2 милиарда

България отблизо

Документи, които разкриват как ПП закрива въглищните централи, за да облагодетелства спонсорите си с милиони по Плана за „справедлив“ преход, е изпратил служител на ТЕЦ „Марица Изток 2″. Те са публикувани от сайта „Гласове“.

Уважаеми госпожи и господа,

Пише ви омерзен служител на ТЕЦ „Марица Изток 2″. Канят се да ликвидират енергетиката ни! Брутално и гнусно! Хората за които и аз гласувах, а днес си посипвам главата с пепел! Подготвили са план за „справедлив“ преход, който се канят да приемат в петък! Според него България трябва скоростно да закрие въглищните си централи за сметка на „видни“ инвеститори, които ще бъдат подпомагани по плана! Защо „видни“?

Защото са видни спонсори на „Продължаваме промяната“.

Целият регион знае, че собственикт на „МЕТАЛИК“ АД – Дечко Колев , е основен спонсор на ПП. Негов служител е депутатьт от „Промяната“ Радослав Рибарски! Явно г-н Рибарски си е свършил много добре работата и е успял да осигури за началника си „скромната сума“ от 185 млн. евро по плана за „справедлив“ преход! Ашколсун, Рибарски, ашколсун „Промяна“! Така се прави!

А на нас ни се казва „закривайте централата, била замърсяваща“! Няма по-мръсно нещо от вашите ръчички, които искат да вземат прехраната ни и малкото останала независимост на България, каквато е енергетиката.

Следват документи, от които личи, че на мястото на „Мариците“ се предвиждат паркове за зелена енергия с вече определени бенефициенти за стотици милиони по Плана за възстановяване. По-голямата част от тях са спонсори на „Продължаваме промяната“. Под тях е и анексът към споразумението с ЕК за предсрочното затваряне на въглищните централи, подписано от Асен Василев.

 

 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *