Президентът отговори на Борисов за дрона!

България отблизо

„Моят дрон е толкова добър, че може да влиза в спални, да отваря чекмеджета и да ги пълни с пачки“,  заяви с усмивка президентът Румен Радев пред медиите.

Така той отговори на премиера Бойко Борисов, който вчера го обвини, че го следи с дрон. Управлявал съм и самолети, управлявал съм и дронове, призна държавният глава. Но в момента се прави опит да се отклони вниманието дали тези снимки са постановка и дали записът е монтаж, допълни Радев.

Не мога да тълкувам всичко, изречено от премиера, имам предел за своята фантазия. Крайно недостойно е отново да се лепят петна по НСО, чиято работа е да защитават охраняваните лица, а не да ги дискредитират. НСО охранява извън сграда, но когато домакинът реши да допусне гости вътре, той носи отговорност за тях. За НСО не вярвам, но не е лошо и премиерът да си направи преценка за кръга от познатите си, отправи съвет Радев.

Такова нахлуване в личното пространство със спящия г-н Бойко Борисов е най-опасно. Такова нахлуване в личното пространство е безумно“, заяви държавният глава. В момента, в който излезли снимките, се обадих на НСО да отидат веднага при премиера и да направят проверка на случая. Прокуратурата е длъжна да направи проверка, защото в момента е най-важно едно Трябва да има независима експертиза и за достоверността на аудиозаписа, каза още президентът.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *