Манолова изненадващо: Татяна Дончева се връща при нас!

България отблизо

Явяваме се на избори във формата, в която бяхме на 4 април. Това обяви Мая Манолова от „Изправи се! Мутри вън! в ефира на БНТ.

Ще се явим „Изправи се.БГ“, „Отровното трио“ и три партии – „Движение 21“ на Татяна Дончева, Движение „България на гражданите“ и ЕНП, имаме и подкрепа от други партии“, каза още Манолова. По думите ѝ Движение 21 на Татяна Дончева остава, като ще работят за демонтиране на едноличния модел.

 

„Ние сме 2 граждански организации. Трите партии са политически субекти партии. Техните ръководители им дават възможност всяка от партиите да виду разговори за коалиции. Какви разговори са водени не знам“, посочи Манолова.

По думите ѝ в коалицията им има различия, по-скоро разногласията, които винаги се появяват, но са решими. Ще подпишем споразумение днес или утре“, съобщи още тя.

По отношение на разговори с БСП, Манолова заяви:

Нито аз съм канила г-жа Нинова в моята коалиция, нито тя ме е канила. За последната една година сигурно сме се чули 2 пъти, за да си честитим рождените дни. Това не означава, че не съм в контакт с лявомислещи хора“. каза тя.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *