Марешки изригна: Президентът Радев е патерица! С Волен имат договорка да клатят държавата!

България отблизо
Мен щели да ме заместят в парламента!  Или аз съм щял да заместя някого! Това никога няма да стане! Аз съм незаменим и не попълвам дупки, защото съм честен.
Това изявление направи Веселин Марешки и окончателно обърка представите на хората какво се случва в политиката у нас.
Той бил чул, че се готвят да го елиминират. От бизнеса ли, от парламента ли, кой да ти каже. Също пък бил чул, че се готвят да го сложат на мястото на Сидеров във властта. И от тези два противоречиви  слуха направи невероятно разкритие.  Не Бойко Борисов, а Делян Добрев  казва на ушенце на Волен Сидеров, че ще го изкара от коалицията и ще го замести с  мен! Че как ще го замести, като не са ме питали?
Не са ми на нивото Сидеров и Делян Добрев, удари се в гърдите аптечният бос  пред БНТ.

Аз нямам никаква лична вражда нямам със Сидеров,  а с всички партии  на прехода,  които ограбиха държавата. В тази връзка Сидеров е от 15 години в парламента и играеше непрекъснато ролята на златен пръст, подкрепяйки коренно различни правителства.  Тогава страната беше ограбена и той също носи отговорност за това.

Ако най-после отлюспят Сидеров той ще излезе от политиката и няма да бъде ничий пръст. Затова първо се изрепчи на Борисов, а после се притаи да отмине бурята. Валери Симеонов е същият. Двамата ги крепят само далаверите и нищо друго.

Ако исках да се спазаря лично за мен и моята партия, щях да съм в управляващата коалиция, удари се в гърдите бизнесменът. Като удобно забрави, че никой дори не го покани на пазарлък.

Докопал се до микрофона,  Марешки  захапа и президента Радев. Той щеше да си тежи на мястото,   ако беше кандидат като независим.  В момента обаче е много зависим. Той сега е най-голямата патерица на БСП.  Трябва да скъса връзката и тогава ще го призная за мъжкар.

Вероятно аптечният бос не вижда по-далеч от счетоводството си, лекарствата и бензина.

И от далаверата.

Днес е модерно и даже задължително да се плюе Радев. По нареждане на Борисов, разбира се.

На народа по всякакъв начин трябва да се внуши, че президентът – това е БСП.

Само че действията на държавния глава не показват нищо подобно.

Ако внимателно погледнете действията му, те не винаги съвпадат с тези на БСП. Напротив. На няколко пъти той слага вето на закони, гласувани и от тях.

Това вече е страшно за Борисов, но трябваше да го каже Марешки, като уж независим. А всички знаят, че се усуква около ГЕРБ, нищо, че и те са ограбили България. Един силен надпартиен президент е много по-опасен противник, отколкото един, който изцяло робува на партията си.

Затова Радев има 60 процента одобрение, а Борисов 26.

Радев не е ничия патерица и това много изнервя Винету.

В битката между институциите той спечели с много на малко.

И отсега издърпва килимчето под краката на Баце, който си е заплюл президентското място за четвърти път.

Вторият мандат му е сигурен, а ББ ще гледа президентството през крив макарон!

И даже в ЕС няма да го галят по главичката.

Тъжно!

Направо катастрофално за Нарциса, обсебил цялата власт!

Автор Станислава Славова , istinata.net

Tagged

5 thoughts on “Марешки изригна: Президентът Радев е патерица! С Волен имат договорка да клатят държавата!

  1. Ами ДУПКАТА НЕ МОЖЕ ДА ЗАПЪЛНИ ДУПКА БЕ БАНДЮГО.Имаш работа с МЪЖ-ПРЕЗИДЕНТА НИ и се заври в черупката си ДЕБИЛЧЕ герберско.

  2. Правилата на политическата игра са вече много деформирани- нали сме американски марионетки, нямаме избор. Е, има, ама трябва да сме на ясно, че „демокрация“ не означава равенство или свобода, а ПРАВОТО ДА СЕ ИЗКАЖЕШ . И тъка говори си , „най-малко да те отлъчим от черквата“, иначе си свободен гражданин и като не ти харесва тук, ходи на „майната си“- в чужбина!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *