Махат Фънки от „Като две капки вода“? Ето защо зрителите скочиха срещу едрогарабитния „експерт“

Лайф зад паравана

Фънки е на път да бъде натирен от шоуто „Като две капки вода“.

Фенове на предаването мощно роптаят срещу едрокалибрения дебелак, който си има фаворит и мачка безпардонно всички останали. И то с такава ирония и пренебрежение, че чак избраната с покани и връзки публика го освирква.

Големият рокаджия е решил да даде наградата на приятеля си Константин и упорито го бута към първото място.  Негови протежета са и Гери-Никол с фамилиалното си държание и чупки по сцената, както и Русата Златка. Тях той ги хвали непрекъснато, дори и да се дънят като кифладжийки. Винаги следва коментар „Госпожице, очарован съм от имитацията ви. Какво да кажа, еми браво!“

В същото време на мушката му са две от най-добрите певици. Маргарита Хранова и Софи Маринова. Каквото и да направи Хранова, както и да си изпее парчето, винаги отпорва критики, че не се е справила добре и се усещал нейния глас. Шоуто обаче е за имитации, а не за гласови постижения и солистът на „Черно фередже“ би трябвало отлично да го знае.

Дори когато 66-годишната Марги се съблече по трико и изимитира отлично Гери-Никол, Фънки пак намери кусури  и я оцени с четири точки. Публиката обаче мощно възропта, както и самите участници и я поставиха на заслуженото първо място с 10 точки.

Софи Маринова пък му е черната овца. Той открито се гаври с нея, с английския й, с помъкващите се орнаментики в гласа й и я класира ту последна, ту предпоследна. Даже когато Софи направи една блестяща Уитни Хюстън и изпя песента от душа и сърце, много точно, с изключителен талант и височини, Фънки отново я резна и каза, че визуално не се приближила до оригинала.

В шоуто веднъж завинаги трябва да се разберат за имитация ли се дават точките, или за гласови данни. Веднъж режат някой, че пял фалшиво, друг път, че не се приближил максимално до обряза, нищо че изпълнил песента брилянтно.

Фънки бясно гони чалгата в лицето на Софи Маринова, но я толерира в лицето на Константин. Само защото са приятели.

Тогава къде отиват принципите на журито и замисълът на самото предаване?

Или нека смс-и да капят, а останалото е без значение.

За зрителите обаче е от голямо значение безпринципен индивид като Фънки просто да го няма там. Защото придава на журито тежест само с килограмите си, но не и с интелекта и безкрайните познания по музика, които твърди, че има!

Ани КОСТОВА istinata.net

Tagged

5 thoughts on “Махат Фънки от „Като две капки вода“? Ето защо зрителите скочиха срещу едрогарабитния „експерт“

  1. ДЕБЕЛАКЪТ ЯДЕ И ПИЕ НА РАЗНОСКИТЕ НА КОЦЕ ВЪВ НЕГОВАТА КРЪЧМА! А В „КАПКИТЕ“ ТОЙ ПРОСТО СИ ПЛАЩА СМЕТКАТА…!

  2. Солистът на „Черно Фередже“?? Вие изобщо имате ли някаква идея с какво се занимава Фънки, в кои групи свири и е свирил, на какъв инструмент и изобщо, що за музикант е? Като пишете нещо, правете си труда да го проверявате, моля Ви. Не гледам предаването и не ме интересува, но като автор, би трябвало поне да проверявате информацията си.

  3. Фънки има само меса и кила в изобилие, талант и интелект – ни милиграм! Самоназовал се някакъв си дърт дебил за рокаджия и музикален корифей, ма – на, нанай! Мазен дебелосерец, тлъст лайномет. Толкова е музикант, колкото „селянчето от Рупча“ – пияният му приятел Ласкин – артист. Бийте му един шут по дебелия гъз и…пайдос!

  4. СТИГА С ТОЗИ ШОПАР ФЪНКИ БЕ ХОРА! АМИ ЧЕ ТОЙ НА ЧОВЕК НЕ ПРИЛИЧА, ДОРИ И ЗА СВИНЯ Е ГРОЗНОВАТ.
    НО ОТВРАТИТЕЛНОТО Е, ЧЕ ГРУПА ИНТЕРЕСЧИИ И ЛЮБИТЕЛИ НА ЛЕСНО ИЗКАРАНИТЕ ПАРИ СА СЕ НАБУТАЛИ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ И ФОРМИРАТ ЗРИТЕЛСКИЯ ИНТЕРЕС ПО ЕДИН ОТВРАТИТЕЛЕН НАЧИН. НЕ ГЛЕДАМ ТЕЗИ ПРЕДАВАНИЯ , НЕ ЗНАМ КОЙ Е КОНСТАНТИН, ЗА СОФИ МАРИНОВА СЪМ ЧЕЛ ПОКРАЙ САГАТА СЪС ЗЛОЩАСТНИЯ ГРИНГО И „ГЕНИАЛНОТО“ ДЕТЕНЦЕ ЛОРЕНЦО. ПЪЛЕН ОТВРАТ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *