Медведев разкри кое плаши Запада и го кара да мирува!

Свят

В случай на възникване на реална заплаха Москва ще действа в съответствие със своята ядрена доктрина. И това, освен руската армия, е единственото, което плаши нейните врагове и ги кара да мируват.

 

Това заяви бившият руски президент и премиер Дмитрий Медведев, който е настоящ заместник-председател на Съвета за сигурност на Руската Федерация.

В статия за руско издание Медведев заяви: „Единственото, което спира нашите врагове – това е схващането, че Русия ще се ръководи от своята стратегия в областта на ядреното сдържане. И в случай, че възникне реална заплаха, ще действа съгласно приетите решения в тази стратегия. Вторият компонент заради който се страхуват от пряко стълкновение с Москва, е могъществото на руската армия, която няма проблеми да разпилее НАТО“, каза Медведев.

Според него бедата е в това, че при ядрен конфликт, никой впоследствие няма да разбере дали е бил ответно-насрещен удар или превантивен удар.

Според него това плаши „западните благодетели“, които дълго време са създавали на украинската политическа сбирщина илюзията, че е неуязвима и безнаказана в замяна на пълно послушание“. Ето защо според него западният свят балансира между желанието да уязви, обиди, разчлени и максимално да унищожи Русия от една страна, и желанието да избегне ядрен апокалипсис от друга страна, предаде БТА.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *