Медведев: Унищожаването на самолета Ил-76 е резултат от вътрешнополитическата борба в Киев

Свят

Унищожаването на самолета Ил-76 е резултат от вътрешнополитическата борба на неонацистките елити в Киев и „тепърва ще става по-лошо“.

Това написа в Telegram заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев.

„В историята с унищожаването на самолета Ил-76 виждаме резултатът от вътрешната политическа битка на няколко  неонацистки елити в Киев. Те няма да спрат дотук. Битката между тях ще продължи, докато на повърхността остане само един от тях.“, пише още Медведев.

Според него „само ще става по-лошо“, тъй като елитите в Киев „за да запазят властта си, лесно ще убиват своя военен персонал и военнопленници, което те научиха за 700-те дни на специалната военна операция. Те ще бомбардират безмилостно техните градове и села, ще разбият на прах къщите им и ще изпепелят старците и децата им“, добави заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация, като подчерта, че киевският елит „няма никакви ограничения. Нищо вече не може да ги спре да се самоизядат“.

„В края на краищата залогът е властта и парите. Макар че и властта им, и парите ще бъдат за още съвсем кратко време“, добави Медведев.

Източник Труд

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *