Михаил Константинов: Не ни трябва нова ЦИК! Нинова да стане премиер и тогава да командва!

България отблизо

„Щети от поправките в Изборния кодекс имаше. Да, поправки трябваше да има, но не точно такива, каквито бяха направени“, заяви в сутрешния блок на Bulgaria ON AIR проф. Михаил Константинов.

„Предстоящите евроизбори трябваше да се проведат от старата ЦИК, защото една нова ще се учи доста дълго време“, добави той.

„Машинното гласуване е глупост. В Европа няма такова. Президентството и опозицията да ми посочат една европейска държава, в която има такова. В Белгия има нещо подобно. Германия го забрани. Холандия пък изхвърли всички машини“, каза той.

„Нека г-жа Корнелия Нинова спечели едни избори, да стане премиер и тогава да казва“, заяви проф. Константинов. По думите му, се очаква около 2 млн. – 2,5 млн. души да излязат да гласуват на изборите за европейски депутати.

„В момента има лек превес на ГЕРБ. Всичко е възможно да се случи“, заяви той. „Тези избори са изключително важни, защото се възприемат като възможност за по-нататъшното развитие на политическата обстановка“, каза проф. Константинов. „Никой вече не говори за предсрочни парламентарни избори, забележете това. Вече никой не ги иска, както и преди не ги искаше“, заключи той.

Защо ли така г-н Константинов, който уж е за закона, се бори против него? Старата ЦИК ще е с изтекъл мандат, съответно незаконна.

Може би защото неговата фирма неизменно брои бюлетините, а новата ЦИК може да избере и някоя друга?

Откъде накъде опозицията няма право да дава предложения?

Защо Нинова трябва да спечели едни избори и тогава да си казва мнението?

Как така никой не искал предсрочни парламентарни избори?

НАРОДЪТ ГИ ИСКА!

Това вездесъщият професор-математик, на всяка манджа мерудия би трябвало да го знае!

Но много по-удобно е да се прави, че не знае.

И в този ред на мисли не е ли по-удачно, освен ЦИК, да се сменят и вечните броячи на бюлетини и вечните „оракули“ по телевизията?

Омръзнахте ни с мъглата и заблудите, които пръскате.

Наистина!

 

Tagged

2 thoughts on “Михаил Константинов: Не ни трябва нова ЦИК! Нинова да стане премиер и тогава да командва!

  1. Въх! Да не би в сегашната ЦИК да са най-подготвените и единствените? Хайде, бе! Видяхме какви ги вършите! Че дори и не се прикривате, защото добре ви плащат за шмекериите!

  2. За тоя храненик преди на седерастите , сега на герберастите , и аз мисля точно както е написано от „България отблизо “ .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *