Мълния: Мая Манолова катастрофира тази сутрин!

България отблизо

Омбудсманът Мая Манолова е катастрофирала днес сутринта на път за работното си място.

Жената, с която е пътувала е в „Пирогов“. Не шофирах аз колата, така че не мога да коментирам какви са причините. Манолова заяви, че вярва, инцидентът да е случаен. И допълни, че причините се изясняват.

Катастрофата е станала около 9 часа близо до кръстовищата на Петте кьошета. Колежката на Мая Манолова, която е шофирала, прави обратен завой и се блъска в друга кола, шофирана също от жена. Засега не може да се каже коя от двете е виновна. Но според очевидци, шофьорката на Мая Манолова е направила забранен обратен завой. Колежката на омбудсмана е леко пострадала и се намира в „Пирогов“.

Ако се кандидатирам за кмет на София, ще подам оставка като омбудсман, заяви Мая Манолова, като допълни, че законът не я задължава да напарви това. „Мога да взема и неплътен отпуск, но мисля, че честното, почтено и достойно поведение е да подам оставка и да вляза в това състезание“, допълни още омбудсманът.

„До часове буквално ще обявя своето решение. Няма да е днес. Днес имам още работа, която трябва да свърша като омбудсман. Сега и след обяд. В момента, в който съм готова, ще ви информира всички“, посочи още Манолова./vesti.bg/

istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *