Наведнъж: Руски „Алигатори“ унищожават техниката на ВСУ в Запорожие

Свят

Ка-52 подгониха здраво подразделенията на ВСУ в ДНР и на Запорожкия фронт.

Боевете на Времевския отрязък от фронта в посока юг-Донецк и в Запорожие не спират. Врагът хвърля своята техника и пехота в битките, пишат чуждите издания.

Но за изненада на Киев и Запада, с тези части на ВСУ не се случва нищо добро. Те не само не могат да пробият отбраната на руските сили, но и бързо отстъпват, понасяйки значителни загуби.

Екипажите на разузнавателно-ударните хеликоптери Ка-52 с двойни удари унищожават бронираните машини на въоръжените сили на Украйна. Тези удари с управляеми ракети се превръщат в специалитет на екипажите на страховитите „Алигатори“.

Целите биват поразявани с много точни удари, заради доброто взаимодействие между екипажите на ударните хеликоптери „Алигатор“ и операторите на руските дронове. И щом дроновете съобщят координатите на поредната цел, следват мигновени поразяващи удари. Руските екипажи групират ракетните удари по двойки. Затова след  първите две изстреляни ракети, излитат следващите две, и следващите две и т.н…

Това руските бойци наричат махалото на двойния удар. Така, техниката и пехотата нямат шанс, освен ако не се изпарят бързичко от бойното поле, където ракети, дронове, снаряди, огнехвъргачки и други мощни оръжия не дават на никого дори да припари.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *