Награждават Георги Харизанов след баданарките за Борисов! Вижте какво получава и защо се прави на скромен

България отблизо

Анализаторът Георги Харизанов може да поведе листата на ГЕРБ в Благоевград според информация в местната преса.

Неотдавна шефът на Института за дясна политика посетил града и се срещнал при закрити врати с местния ГЕРБ-ерски елит.

 

В партия ГЕРБ отдавна се говори, че думата на Харизанов ще тежи при реденето на партийните листи. И затова в София вече му викали „новия Цветанов“.

 

Георги Харизанов е едно от медийните остриета на управляващата партия и ако поведе в Пиринския край, ще кръстоса сабя с друго „острие“ – Александър Симов от БСП.

 

Управляващата партия ще разчита на успешните си министри, за да „теглят“ листите. Но не и на успешните кметове. Градоначалниците получили недвусмислена заповед от премиера да не се кандидатират за депутати.

 

Заповедта, спусната от центъра, гласяла, че трябва да има сериозно „проветряване“ на листите. Затова местните ГЕРБ-ерски елити усилено търсели нови, неизхабени лица, но ползващи се с авторитет. /?!/

 

Всеки редови партиен член можел да прави номинации до 8 февруари – лично в офис на ГЕРБ или като изпрати писмо до електронната поща на партията.

Припомняме, че Георги Харизанов е бивш шеф на „Напоителни системи“. Той беше хванат и арестуван за кражба на тръби и безстопанственост. Лежа в ареста и бе осъден на четири години затвор, а в съда го водеха с оранжев гащеризон. После нещата се замазаха, той изчезна от сцената, а след време се оказа, че присъдата му е отменена и той е чист като момина сълза.

След това незнайно как се превърна в политически анализатор, който тичаше от телевизия в телевизия и хвърляше картечен огън по опозицията и президента и непрекъснато хвалеше Борисов.

Толкова много хвалби хвърли, че сега го награждават с депутатско място.

Напълно по критериите на ГЕРБ – „ново неизхабено лице, с чисто минало и авторитет в обществото“

Да се смееш ли, да плачеш ли!

Лицето пък каза – няма да ставам цар.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *