Надежда Неински изтрещя: НАТО никога не е убивало човек, а Русия изби хора в много градове!

България отблизо

Бившият външен министър Надежда Нейнски заяви за Nova News, че кризата в Украйна е обединила Америка, всички са застанали зад принципите на свободата и демокрация.

 

„Няма да има отстъпление в принципите и смисъла на НАТО – да осигури сигурност и стабилност в Европа. Сценарият на Русия е да държи света в неизвестност и напрежение“, продължава тя.

 

„НАТО и САЩ няма да изтеглят войските си от Източна Европа. Всяка страна е в правото си сама да избира средствата за своята национална сигурност.

НАТО никога не е убило човек в Русия, докато имаше убити от Русия хора в Лондон, Берлин, Солсбъри. Спекулациите трябва да отстъпят назад за сметка на разумните решения, а не да се търси носталгия по Студената война“, призова Нейнски и уточни, че политиката ни в НАТО е многозначна, което не е положително.

Русия използва газа като инструмент за провеждане на своята политика. Европа все още е много зависима от тези доставки. Затова ЕС иска да увеличи доставките от САЩ на синьото гориво. С втечнен газ от САЩ е трудно да бъдат обезпечени всички държави, но е възможно.

Все още действаме на принципа ”да не ядосваме Русия”.

Според нея само с диверсификация на доставките може да бъде постигната свобода.

Tagged

1 thought on “Надежда Неински изтрещя: НАТО никога не е убивало човек, а Русия изби хора в много градове!

  1. Надежда Нейнска:Госпожо,кой „смелчага“ви извади от нафталина?Толкова си назад в разсажденията си/впрочерм те никога не са били в тон със времето,а се използваше термина“хубавото НАДЕ,но сега вече не си хубаво,а се оказа и глупава/че на човек му е смешно нито да те гледа,нито да те слуша.Може би само „най добрият премиер Иван Костов“ да направи комплимент на „най добрият външен министър“,но няма да има никакъв ефект.До кога,г-н Радев,ще се назначават такива глупави жени за посланници цамо а това,че вторият й мъж е турчин.За първият й мъж да не говорим?Тий излезе „хитрец“и открадна министерският автопарк за мижава цена,защото беше мъж на „хубавото НАДЕ“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *