Най-накрая: Киев призна, че ВСУ отстъпва в Донбас! Пълният крах е съвсем близо!

Свят

Генералният щаб на ВСУ публикува обобщение на ситуацията на фронта като същевременно признава успеха на руските сили в Авдеевка, съобщават световните издания.

 

Според информацията, в посока Харков руските въоръжени сили стрелят с артилерията си, като напредват в посока Хусаровка.

По направленията Славянск, Краматорск и Бахмуцк (Артемивск) също има обстрел. Под прикритие на авиацията руските военни се опитват да подобрят тактическата обстановка в районите на Вершина, Соледар, Яковлевка и Покровское.

„По посока на Авдеевка има обстрел и въздушни удари. Руската армия напредва в районите на Каменка и Песок. Руските части имат частичен успех в района на Авдеевка“, се казва в сводката на ВСУ.

В посока Новопавловск има артилерийски обстрел и въздушни удари. Също така е регистрирано придвижване на отделни руски части от Славянск към Запорожие. Което означава, че там скоро ще има котел за украинските части.

А всички тези обстрели и придвижвания на руските войски означават, че Донбас скоро ще падне. Пълният крах на ВСУ е съвсем близо. И е по-добри остатъците от украинските подразделения да се предадат или да избягат, защото само така ще могат да съхранят живота си.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *