Нечуван страх тресе Терзиев! Отказа дебата на Ваня Григорова, покани я на друго място, искал тройка!

България отблизо

След като избяга от дебат по БНТ и bTV Терзиев кани Григорова на среща по „Дарик“ днес в 17 ч.

 

„В момента дискусията за проблемите на София са изместени от фиксацията на моя опонент върху медийните изяви“.

 

Това написа във Фейсбук Васил Терзиев, кандидат за кмет на София на ПП-ДБ-СС. По-рано днес стана ясно, че Терзиев е отказал дебат срещу Ваня Григорова, организиран от БТВ и БНТ.

 

„През месеца на кампанията участвах в шест дебата. В три от тях бях заедно с г-жа Ваня Григорова. Дебатите бяха публични пред очите на всички.

Нека да направим поредния дебат с нея. Снощи и двамата получихме покана за такъв в Дарик радио (днес от 17:00 часа).

 Нека да се срещнем там. Г-жо Григорова, ще ви очаквам!“

Още в неделя БНТ и bTV заявиха готовност да реализират първия по рода си съвместен телевизионен дебат за местни избори – днес от 20:00 часа, с водещи Добрина Чешмеджиева и Мария Цънцарова, но този проект няма как да бъде реализиран.

 

Снощи кандидатът на левицата за кмет на София Ваня Григорова написа в отворено писмо до Васил Терзиев, че го очаква на дебата днес, организиран от БНТ и bTV от 20,00.

 

Часове преди това писмо обаче от щаба на Терзиев заявиха, че предлагат дебат между Васил Терзиев и Ваня Григорова, но… по тройки.

 

„Разбирам, че имате нужда някой да Ви суфлира, може да вземете със себе си депутати, министри, Борис Бонев, приятели, колеги, когото поискате… Аз ще Ви очаквам там“, отговори му Григорова.

 

И допълни: „Когато отправяте подобни оферти, добре е да си припомните, че в момента сте кандидат за публична длъжност, а не корпоративен шеф, който смята, че подчинените му са длъжни да изпълняват прищевките му“.

 

Очаквам Терзиев на дебат, няма да говоря с партийни лидери, а със софиянци. Софиянци заслужават да им дадем възможност да направят информиран избор“, заяви Григорова вчера във видеообръщение във Фейсбук.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *