Настъпи повратна точка във войната, ето какво ще стане!

Свят

Известният украински астролог Дмитрий Уран каза, че е настъпил повратен момент във войната. „Този процес започна на 5 юли“, уточни той.

„Марс се премести в Телец на 5 юли и много трудната карта на прехода на Марс в Овен губи своята сила и негатив. Мисля, че натискът на руските военни върху Украйна трябва да отслабне и фронтовата линия близо до Бахмут ще се стабилизира.

 

Сега е много важно да не позволим на руските военни да се доближат до линията на градовете Константиновка-Краматорск-Славянск от север и от юг, за да не се образува нов котел“, заяви Уран, цитиран от УНИАН.

Той добави, че Северодонецк, Лисичанск и близките населени места са „обречени“ и е невъзможно да бъдат задържани от руските сили.

„Руснаците няма да преминат дължината на Бахмут. Те бяха задържани там, което е голям плюс за украинските военни.

Тази географска дължина трябва да се запази по всякакъв начин“, каза още експертът.

Дали обаче това има някаква допирна точка с истината или тези „предсказания“ са просто плод на илюзиите и мечтите на киевци за победа над Русия?! На този въпрос всеки може лесно да си отговори като види неумолимото настъпателно движение на руската армия, която не спира пред никакви прегради. И като види също деморализацията, обхванала украинските подразделения.

Превод и редакция: БЛИЦ

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *