Невероятно! Бате Милко Калайджиев става кмет, а министър-председател…Азис! /Коментарът, който няма да прочетете другаде/

България отблизо
ДПС предлага бат Милко за кмет. Бомбата хвърли онлайн изданието e-svilengrad.com, което информира, че певецът с най-известен мустак в България ще е вероятният кандидат за кмет на родния си Свиленград.

Hoвинaтa е потвърдена с половин уста от местното ръководство на ДΠC. Лидepът на партията в граничния град Maлeĸ Xyceин е цитиран с лаконичен коментар. „Hитo пoтвъpждaвaм, нитo oтpичaм. Bcичĸo щe e яcнo cлeд дeн-двa“, е ĸaзaл Xyceин пред колегите.

 

По информация на сайта, Mиxaил Kaлaйджиeв, пo-извecтeн c apтиcтичния cи пceвдoним Mилĸo, e члeн нa ДΠC oт oĸoлo гoдинa.

 

Самият Милко Калайджиев е разкривал неведнъж амбицията си, че един ден иска да стане кмет. На шега многократно е повтарял, че Свиленград е известен с трите М – Моста, малебито и Милко Калайджиев. Изпълнителят на „Елате пиленца при батко“ е на път да стане чалга хит и на изборите за местна власт.

Човекът Милко е усмихнат, приветлив и талантлив. За тези, които обичат такава музика. Само че какво разбира от кметуване и политика?

Как ще управлява града? С песни, кълчения и сучейки мустак? И танцьорки-секретарки!

Явно и ДПС взе пример от тайните си партньори и започна да издига шоумени, а не знаещи и можещи.

И целият парадокс е, че народът ще ги избере, а после друг ще им дърпа конците.

Няма да се учудим, ако в името на победата, партиите издигнат Преслава, Константин, Галена, Сузанита, Мис Силикон, Джулиана Гани, Черната Златка, Русата Златка, Мис Плеймейт и все известни, някои дори доста печално известни имена.

Даже може да предложат Азис за министър-председател или председателка, както той си избере. Тъкмо ще реши и ромския проблем с концерти по махалите.

Политиците ни се изчерпаха.

Гънат се от безсилие.

Народът не ги иска.

И сега размахват на кукичката другия ни „елит“ – този с чалгата и силикона.

Да дадем ли за пример пък кой ще прави партия?

Или вече няма нужда.

Стигнахме дъното и даже плуваме под него!

Станислава Славова: Istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *