Неочаквана СЕНЗАЦИЯ: Вижте какво НАПРАВИ „Алтернатива за Германия“! Фактите ще ви СМАЯТ!

Свят

„Алтернатива за Германия“, най-младата партия във ФРГ , която още от създаването си през 2013 г., обяви политика, коренно противоположна на политиката на „фрау канцлерин“ – почти настигна блока на Меркел. И вече е втора по популярност сред немската общественост.

По данни на социологическо проучване, проведено преди седмица, и цитирано от РИА Новости, „Алтернатива за Германия“ заема второ място със 17% обществено доверие. В същото време, блокът на Ангела Меркел ХДС/ХСС се срива непрекъснато надолу в скалата на общественото мнение и на него се доверяват едва 27% от хората във Федералната република.

Социологическото проучване е осъществено по поръчка на влиятелния немски вестник „Билд ам Зонтаг“.

На трето място е Социалдемократическата партия на Германия/СДПГ/ с 16% рейтинг в обществото. Партията на „зелените“ върви надолу и сега има само 15%. Немските „либерали“ също уверено вървят към дъното с техните едва 10%. Докато партията на левите отново се устремява нагоре  и към този момент се ползва с 11% обществено доверие.

Социологическото проучване е проведено от 25 до 29 септември и в него са участвали 1902 пълнолетни граждани на Германия.

Резултатите от това проучване на немския „Билд ам Зонтаг“, макар и неочаквани, са напълно логични. Защото знаем от много време, че хората във Федералната република са подложени на невероятен тормоз, от така наречените мигранти, които нахлуха на тълпи в градовете и провинциите на Германия, улеснени от широко отворените врати на канцлера Ангела Меркел.

В началото нейните призиви „Ще се справим“, „Ще успеем“ и прочие баналности, даваха някакъв резултат. Но когато младите, нахални и пълни с долари „преселници“ от Близкия Изток и Африка, започнаха да бият, крадат и изнасилват насред градските паркове в Германия, картината на обществените нагласи коренно се промени.

През февруари 2013 г. се появи партията „Алтернатива за Германия“, която се позиционира като дясна, но всъщност изпълнява напълно лява програма. Лидерът на партията Фрауке Петри, с енергични действия и премислени послания изведе формацията напред и от 4% през 2013 г. сега партията е с цели 17%.

Всъщност „Алтернатива за Германия“ иска същото, което искат и огромното мнозинство от немските избиратели. Тя иска да бъдат затворени границите за „бежанците“. А тези, които са били приети вече в Германия, но имат минимум две криминални престъпления, регистрирани от полицията и класифицирани като такива по немските закони, трябва, според Фрауке Петри, веднага да бъдат репатрирани по належащия ред до границите на техните родни страни.

„Алтернативата“ иска още да се закрепи законодателно, невъзможността да бъдат приемани хора, които идват от страни с несъвместима култура и традиции, които имат криминални престъпления, които нямат поне основно образование и т.н.

Партията на Фрауке Петри иска още, Германия да напусне Европейския съюз и НАТО, за да може да води самостоятелна политика, която е в интерес на немската държава. В това отношение „Алтернативата“ вече се свърза с френския „Национален фронт“ на Марин льо Пен и „левите“ на Жан Люк Меланшон, както и с подобните партии от Австрия и Италия.

Така че в Европейския парламент вече има голяма група партии, които искат или ЕС да се промени коренно, и от съюз – държава, да се превърне в съюз на суверенни държави, или техните страни да напуснат ЕС по примера на Британия.

Вече е видно и с просто око, че ако Брюксел продължава да действа като средновековен деспот и да налага със сила, на страните-членки решения, които са против техните национални интереси, то той, в близко време ще се разпадне. Защото няма страна, която иска по своя воля да пренебрегва интересите си. А силовото налагане на чужди интереси не може да продължава до безкрай. По простата причина, че никоя държава няма финансовия и човешки ресурс, за да осъществи това.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *