Непристойно: Караянчева скочи на президента на връх Трети март!

България отблизо

Трябва да загърбим егоизма, да гледаме напред и да се обединим около идеали, които да ни водят към обща цел. Това е важното за България.

 

Това заяви от връх Шипка председателят на Народното събрание Цвета Караянчева. 

„Когато официалните тържества са отменени, няма как да се престъпват препоръките на главният държавен здравен инспектор. Не е нужно да четем помпозни речи и да си правим напук“, каза Караянчева.

„Това събитие тук е под патронажа на председателя на Народното събрание, а не под патронажа на президента. Президентът има събития в София. Всеки може все пак да дойде и да се преклони и тук“, заяви тя.

Вместо да каже няколко думи за преклонение и почит към руската армия, към подвига на руските войници и българските опълченци, сегашният председател на парламента Цвета Караянчева отново отправя непристойни думи към президента, сякаш Трети март е празник на Народното събрание, а не на целия български народ.

Такова поведение е характерна за ГЕРБ през цялото време на тяхното управление. Защото те се боят от истинската българска история. Страх ги е да кажат, че именно Русия освободи България от турско робство. Не искат да се преклонят пред непокорните и невероятно смели руски войници и български опълченци, които макар и десет пъти по-малко от турската армия на Сюлейман паша, не само се бият самоотвержено, но и побеждават, и дават възможност на останалите руски войски да сразят врага и да освободят нашата родина.

Tagged

1 thought on “Непристойно: Караянчева скочи на президента на връх Трети март!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *