Ние „сеем семената на раздора“ – полковник Макгрегър за вероятността от Трета световна война

Свят

Украйна плаши гражданите си с атака от Беларус и че Унгария и Румъния ще откъснат западната й част. Финландия непрекъснато говори, че Русия ще я нападне.

 

Всичко това са слухове, които доближават света до началото на Третата световна война. Особено отговорни за тях са неоконсерваторите, които искат да получат пълен контрол над народите, искат да направят от човека продукт. Това мнение изрази полковникът в оставка Дъглас Макгрегър в интервю за YouTube канала на Стивън Гарднър.

Дъглас Макгрегър: Ако сте неоконсерватор, тогава ще играете точно по тази схема. А неоконите карат влака, те са част от големия глобалистки елит, който иска да ни превърне в кротки овце.

Те искат да разрушат концепцията за човек с жива душа и да възприемат атеистичен, материалистичен подход към хората, гледайки на тях като на стоки или продукти, неща, които сами по себе си нямат значение и могат да бъдат използвани както те намерят за добре.

Ние сеем семена на раздора по целия свят. Може ли всичко това да се обедини и да доведе до глобална катастрофа? Предполагам, че е възможно. Това никога не е невъзможно.

Източник: видео

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *