Никой не иска Цветанов: Дори ГЕРБ и ДПС гласуваха за изгонването му от парламента!

България отблизо

Народното събрание прие оставката на Цветан Цветанов като народен представител, съобщи Нова телевизия.

121 депутати гласуваха „за“, 7 – „против“, а 3 – „въздържал се“.

Припомняме, че вчера стана ясно, че депутатът Даниела Дариткова поема лидерския пост в парламентарната група на ГЕРБ. Малко по-късно в кулоарите на парламента тя заяви, че никога няма да бъде Цветанов в парламентарната група, но ще търси диалог и консенсус в работата си.

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров заяви, че не вижда драма със смяната на шефа на парламентарната група на ГЕРБ. По думите му, д-р Дариткова е спокоен и комуникативен човек.

Марешки пък заяви, цитиран от news.bg, че има консолидиране на парламента след излизането на Цветанов.

Цветан Цветанов подаде оставка, след като избухна скандалът с имотните сделки на хора от властта, купили жилища от „Артекс“, на по-ниски от пазарните цени.

От така описаната картинка се вижда ясно, че Цветанов, дето уж всички го обичали и не можели без него, няма никаква подкрепа дори сред колегите си депутати, да не говорим вече за структурите, на които той непрекъснато извива ръцете да вършат машинации или „бурно“ да го „подкрепят“.  Никой не го иска, защото той не е нужен на никого. нужен е само на Борисов и на господарите от Запад, които все още подкрепят разкапаната команда на Вожда. Въпросът е докога?!

istinata.net

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *