Николай Малинов: Не съм никакъв шпионин, а Русия ясно разграничава властта от българския народ!

България отблизо

Чувствам се обиден и изненадан от обвинението срещу мен, винаги съм се чувствал български патриот.

Това заяви пред БиТиВи председателят на движение Русофили Николай Малинов.

Политизирането на въпроса е стигнало до крайна степен, изтъкна той. Не съм шпионин и българският съд ще го докаже, убеден е русофилът. От къде накъде някой ще ме нарича шпионин?

Николай Малинов заяви още, че русофилите в България са милиони.

Малинов е категоричен, че в „Русофили“ не са се занимавали с партийно строителство.Не съм от хората, които искат „Русофили“ да се превърне в партия, призна още той. В движението обаче имало хора, които споделят идеята за партия на русофилите. Затова, припомни Николай Малинов, миналия път казах, че ако решим ще направим партия и ще спечелим изборите в интерес на България. Защото ние винаги сме отстоявали и ще отстояваме интересите на България, допълни той.

Според Николай Малинов, Русия желае да развива, и продължава да развива добросъседски отношения с България, и наградата, която му връчи руският президент Владимир Путин е знак към България.

Размаханият пръст от руския президент за „Турски поток“ Николай Малинов тълкува като ясно разграничаване, което руските власти правят между българските власти и българския народ.

Председателят на движение „Русофили“ би съдействал президентът Владимир Путин да дойде догодина в България. Не познавам Емилиян Гебрев, нямам интерес към този бизнес и не го разбирам, каза още Малинов в отговор на въпрос на водещите, цитиран от https://news.bg/

Нека допълним, че с това интервю Николай Малинов още веднъж показа на русофобите във властта, че те са толкова отдалечени от Русия, колкото и от своя народ. Понеже вече стана ясно и на малките деца, че не може властта да приказва, че работи за хората, а в същото време да пречи непрекъснато на Русия и на нейните големи енергийни проекти. Защото тези проекти като Южен поток, който стана Турски поток, заради Борисов, както и АЕЦ „Белене“ са жизнено необходими за развитието на икономиката ни.

И само русофобите във властта и безгръбначните в правителството изпълняват заповедите на Запада, чиято единствена цел е да ликвидира нашата икономика и народа ни, както и самата държава.

А що се отнася до шпиономанията и мнимите скандали, които властта спретва на русофилите, то няма как да не види дори и най-пристрастния човек, че Николай Малинов винаги е бил далеч от властта. Винаги се е занимавал с дейности, които да укрепят дружбата между българския и руския народи. И като такъв не е имал никога достъп до „тайните“ на НАТО и ЕС. Затова обвиненията на русофобите са съшити отново с бели конци. И вече никой в България не вярва на такива измишльотини.

istinata.net        

Tagged

1 thought on “Николай Малинов: Не съм никакъв шпионин, а Русия ясно разграничава властта от българския народ!

  1. ХАЙДЕ, НАПРАВЕТЕ НЕЩО, СПАСЕТЕ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ ОТ ТЕЗИ БЪЛГАРОУБИЙЦИ !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *