Ново двадесет: САЩ пак ще ни продават самолети да се пазим от Русия! Няма да познаете каква е тайната цел на Вашингтон!

България отблизо

Американското правителство обяви днес, че е одобрило продажбата на осем изтребителя F-16 на България, „за да подсили сигурността“ на страната член на НАТО на фона на войната, водена от Русия в Украйна, предаде Франс прес, цитирана от Дир.бг.

В комюнике Държавният департамент на САЩ заяви, че е уведомил американския Конгрес за намерението си да продаде тези изтребители и боеприпаси на източноевропейската страна за сумата от 1,67 милиарда долара. Държавният департамент не уточни дали тази продажба би могла да проправи път за предоставяне на Украйна на бойни самолети съветско производство, с каквито разполага България, отбелязва АФП.

И така, още не сме получили самолети за онези три милиарда, които Борисовото правителство даде на САЩ, а сега искат да дадем още два милиарда. Ама дали ще получим самолети – никой не казва. Казват, че ще ни продадат самолети, а не че ще ги получим.

Второ, дори да ни дадат тези самолети, с тях няма да уплашим никой, да не говорим за Русия.

Трето, дори по някакъв таен начин Петков да успее да даде нашите два – три самолета съветско производство на Украйна, с тях Киев няма да спечели войната. Само ще бъдат убити още руснаци и украинци.

Но пък кой е казал, че целта на САЩ е Украйна да спечели?! Целта не е Украйна да спечели, защото не може. Целта е ние да бъдем вкарани във войната. Да се генерира у руските хора омраза към България. Да се разделят нашите две братски страни завинаги.

Това е тайната цел. Затова Щатите драпат да ни вкарат във войната.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *