Ново развитие на скандала с парите в парламента: Дончева дава заден и обяснява, че…

България отблизо

„Разговор между мен и Радостин Василев има, но той не е с такова съдържание“.

Това каза зам. председателката на парламента Татяна Дончева в интервю пред Нова телевизия.

Припомняме, че в предишно изявление Дончева каза, че не е преговаряла с никого, защото е зам. председател на парламента, а не е преговарящ.

„Никакви разговори на тема за пари. Какво е „500 к” според вас?“ – добави Дончева

„Нито помня дали съм писала, нито дали съм имала листче. Как според вас се убеждават тези хора, че трябва да има правителство, че трябва да участват в това – с разговор, поясни зам. председателката на парламента.“

След думите на Тошко Йорданов, че Радостин Василев е депутатът, който е бил жертва на опит за подкуп, Татяна Дончева обяви, че няма избор освен да предприеме съответните юридически действия срещу Йорданов и Василев.

Ще си търся правата по съдебен ред и срещу Тошко Йорданов, и срещу Радостин”, каза тя пред Нова телевизия.

Припомняме, че председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов в предаването „Студио Хъ“ по 7/8 ТВ  разкри кой е депутатът, на който Татяна Дончева била предложила половин милион лева, според Тошко Йорданов.

Дясната ръка на Слави заяви, че на 12 август зам.-председателят на НС и депутат от „Изправи се БГ! Ние идваме“ Татяна Дончева в 17:30 часа отива в офиса на депутата от „Има такъв народ“ Радостин Василев, за да го убеждава да разцепи групата на ИТН и ако нейната партия получи третия мандат от президента, да може с тези гласове да реализира правителство.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *