Нов КОШМАР за БРЮКСЕЛ: Вижте кой още УДАРИ ГЪБАТА на ЕС!

България отблизо

След като преди по-малко от две години французите едва не избраха лидера на френския Национален фронт Марин льо Пен за президент, защото основната й цел бе да се разтури Евросъюза в сегашния му вид…

След като Унгария, Чехия, Австрия, Словакия и Полша буквално спряха да се подчиняват на заповедите на Брюксел…

След като Италия иска да излезе от еврото и заедно с Испания и Португалия търсят свой път за развитие, различен от този, който им натрапва Брюксел…

След като в Германия се готвят да съборят Меркел, защото превърна страната в бунище за мигранти…

След като в България народът отдавна иска оставката на Борисов и неговото правителство, които послушно изпълняват нарежданията на Брюксел и унищожават държавата…

И най-важното, след като на международната арена се появиха мощна Русия и Владимир Путин, които поставиха Запада на колене…

Горе-долу по това време, започна да става все по-безпощадно ясно, че тези събития са просто външен израз на отдавнашния приглушен, но мощен подземен тътен, който възвести на всички, че народите в Европа няма да търпят новото колониално робство, което Транснационалните корпорации и германо-френския псевдоелит, подпомаган активно от САЩ, се опитват да наложат на Европейския континент.

Сякаш от нищото изскочиха и разцъфтяха десетки евроскептични партии в много държави из цяла Европа. И постепенно глобалистките „елити“ започнаха да потъват в небитието. А на тяхно място се появиха нови лидери, които мислят повече за народите си, отколкото за разрушителните заповеди на Брюксел.

За наша чест, трябва да кажем, че българският народ започна битката срещу глобалисткия ЕС, много по-рано от другите. Още когато през зимата на 2013 година помощник-държавният секретар на САЩ организира украинския майдан и свали законно избраното правителство на Виктор Янукович.

Тогава умният, достоен и смел български народ веднага разбра, че този държавен преврат е насочен срещу нашите славянски братя от Русия. И тръгна ва банк срещу глобалистката българска и западна олигархия.

В изминалите години от тогава до сега, Евросъюзът започна все по-често да се възприема в България като зло под слънцето. А хората, които подкрепяха членството в ЕС се топяха като ланшния сняг.

Така се стигна до последното официално социологическо проучване на агенция „Афис“, проведено от 8 до 12 юни тази година, което само потвърди неумолимата истина.

А тя е очебийна, въпреки усилията на социолозите да потулят истината или да не я изкажат докрай. Европейският съюз, твърдят те, цитирани от blitz.bg, се нарежда далеч назад в предпочитанията на българските граждани. За какво ви говори този факт? Ами много просто. За отдавнашното желание на по-голямата част от нашия народ, страната ни да се изтръгне час по-скоро от оковите на брюкселския октопод.

Желанието за членство в ЕС се е изпарило в почти 60% от гласоподавателите. А малко повече от 40% се отнасяли положително към ЕС, съобщават социолозите. Но не бива да забравяме, че това са официални данни. А знаем какво представляват „официалните“ данни, според които дори Борисов, когото никой не го иска на власт, можел да спечели и следващите избори?!

Следователно, с основание можем да предположим, че истинските данни са далеч по-фрапиращи. За ЕС, разбира се. Което на практика означава, че вече за излизане от Евросъюза са повече от 80% от хората в България.

Някой ще каже, че това не е вярно. Добре, защо тогава управляващите панически се боят да направят референдум за членството ни в ЕС? Защо се боят? Кажете, соросоидни непеошници!

Да ви кажа ли защо се боят? Защото, когато фактите говорят, и Борисовците мълчат. Защото повече от 80% от българите са русофили. И отдавна искат България да излезе от ЕС и да се присъедини към Евразийския съюз. Защото само за двадесетина години „добричкият“ ЕС ни направи най-бедната страна в Европа. Защото ни хранят със своите боклуци и отпадъци. Защото не ни разрешават да имаме евтин ток и евтин газ. И още много други „защото“.

Така че нека русофобите да го дават по-кротко. Понеже палачинката вече се обръща. И то не на Запад, а на Изток. И както вървят нещата, няма да е чудно, ако догодина сме вече в Евразия.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

1 thought on “Нов КОШМАР за БРЮКСЕЛ: Вижте кой още УДАРИ ГЪБАТА на ЕС!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *