Нов скандал в сглобката! Петков удари предизборен шамар на Борисов

България отблизо

Последните няколко дни трябва да бъдат използвани от гражданите, за да преценят дали градовете им са управлявани така, както трябва и искат и да преценят дали искат същото занапред. Това заяви на извънреден брифинг съпредседателят на ПП Кирил Петков.

 

„Темата енергетика в този момент, така популистки поднесена, е малко прах в очите на хората и ние е трябва да допускаме това. Снощи получихме текстовете след вчерашната среща и в тях не бяха изчистени всички грешки. Има текст складовете на „Лукойл“ да бъдат управлявани от държавна агенция.

Логично звучи, но текстовете са написани на коляно. В тях нямаше нищо за тези 73 стотинки. Вчера беше пример как популизмът преди изборите може да даде грешна информация на гражданите“, добави той.

Борисов каза, че когато МОЕТО ПРАВИТЕЛСТВО  падне, бензинът ще поевтинее с левче. Писна ни от популистки изказвания!

Нека работим по важните въпроси, да съберем данъците от „Лукойл“ и да върнем парите на хората. Това не се прави за ден с текст на коляно.

Препратихме веднага текстовете на министърът на енергетиката, очакваме становище и от него. Тези неща засягат цялата българска икономика. Ето защо виждаме, че ако се свика заседание в петък, то то ще е предизборен популизъм, без реално да внася истинските решения за българските граждани и енергетика“, завърши Петков.

„Прекъсването на работата на Народното събрание за периода на предизборната кампания беше по предложение на Бойко Борисов и ние приехме като много основателен аргумента, че не би трябвало да се използва парламентарната трибуна за предизборна кампания, за спекулации.

От вчера има предложение в петък, последния ден на предизборната кампания да бъде свикано извънредно заседание на Народното събрание и ние сме против това“, заяви на свой ред лидерът на „Демократи за силна България“ и съпредседател на парламентарната група на ПП-ДБ ген. Атанас Атанасов.

Tagged

1 thought on “Нов скандал в сглобката! Петков удари предизборен шамар на Борисов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *