Нумероложка обяви кои ще са големите победители от предстоящите избори!

България отблизо

Според нумерологът Ели Маринова фаворитите на социолозите за следващото Народно събрание (НС) ще пожънат успех само ако правилно разчетат посланията на своя жребий. 

 

Джакпот

Вървейки по възходящ ред в изборния ферман, на пръв поглед джакпотът от предизборното ТОТО се падна на ДПС, което получи най-челния номер 1.

„Да не бързат да се радват, защото тази цифра не е в енергийната им орбита. Ще се наложи да правят трудни компромиси на всяка цена, което няма да работи в полза на партията“, разтълкува посланието на Фортуна Маринова.

„Продължаваме промяната“ (ПП) ще гребат в коридор №9. Той носи голям енергиен заряд за реформи. Но, от друга страна, търси искрена хуманност, както и една ретроспекция и равносметка. „Ако Кирил Петков и компания направят верните изводи за грешките си дотук и тръгнат с едно истинско човеколюбие напред, ще имат картбланш да работят пак за обществения интерес“, съветва кабалистката.

Под лупа

Под номер 14 в изборите ще участва партия „Възраждане“. Според нумероложката избирателите ще ги наблюдават под лупа, а грешки в комуникацията заради прибързани и необмислени изказвания няма да липсват.

Следващата позиция – 15-а, се падна на Стефан Янев и неговата формация „Български възход“. Според  метафизичната прогностика числото е много добро за тях, тъй като работи в полза на лидера. „Имат шанс за прескачане на 4% бариера“, даде надежда столичната влъхва.

Съдбата отреди партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“ (ИТН) да бъде 19-а поред в интегралната бюлетина. „Ще са много трудни избори за тях. Ако имат мярка в представянето си и заложат на експертни, а не на популистки изказвания, имат известен шанс пак да попаднат в парламента“, коментира Маринова.

Амбиции

На ГЕРБ се падна числото 24. „Ще имат късмет, представянето им ще е достойно. За Бойко Борисов тази година е силна, той е амбициран за постигане на победа. Но не бива да е на всяка цена, за да не се препъне“, анализира кабалистичната поличба Маринова.

Тежка кампания за „Демократична България“ (ДБ) издаде техният номер 25 за предсрочния парламентарен вот.  „Като цяло годината на Христо Иванов е добра за ново начало. Да заложат на дипломацията и откровеността, но да внимават за конспирации“, съветва нумероложката.

Числото 28 ще орисва БСП за изборите на 2 октомври. „Хвърленият жребий е благоприятен за Столетницата“, твърди Маринова.

„Може би ще са малко по-обрани в представянето си от необходимото. От друга страна, лидерът Корнелия Нинова е направила промени в партията, които ще работят за по-добър резултат“, разтълкува съдбовните знаци столичанката.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *