Някой притисна Пеевски и го изрита от евродепутатското място! Вижте обясненията му!

България отблизо

Депутатът от ДПС Делян Пеевски остава депутат в българското Народното събрание. Това стана ясно от думите на председателя на ДПС Мустафа Карадайъ по време на брифинг с Пеевски, предаде Канал 3.

 

С влизането си в парламента днес той отиде в стаята на ПГ на ДПС, а след това влезе в стаята на председателя Мустафа Карадайъ.

 

Пеевски беше втори в евролистата на ДПС. След като първият Мустафа Карадайъ се отказа от мястото си в ЕП в Брюксел, Пеевски зае първото място.

Делян Пеевски, депутат и кандидат за евродепутат от ДПС  дойде изненадващо в Народното събрание. На журналистите, които останаха изненадани от появата му, Делян Пеевски заяви да изчакат малко и по-късно ще говори пред тях, пише БЛИЦ, сякаш престъпването на прага на парламента от един депутат е извънредна новина.

Пеевски отрече да е имало обструкции от АЛДЕ към кандидатурата му за евродепутат. „Такива обструкции не е имало. Тези обструкции са само в главата на олигарха Иво Прокопиев и на неговите служители Христо Иванов и Радан Кънев, лични негови слуги и медиите, които работят за Иво Прокопиев. АЛДЕ никога не е имала обструкции нито на миналите избори, нито сега към моята кандидатура“, каза Пеевски. Депутатът от ДПС поясни, че няма да говори с ГЕРБ, а с премиера Борисов за преговори може да сяда председателят на ДПС, а не той.

Това му е третото влизане в залата, откакто бе избран за депутат преди две години.

А какви са причините за отказа да откаже тлъстата заплата в Брюксел, тепърва ще разберем.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *