Огромен скандал! Отстраненият шеф на разузнаването поиска импийчмънт на президента

България отблизо

На първо място бих искал да кажа добре дошли в римската империя. Императорът го знаем и всеки ден се грижи да има хляб, кръв и зрелище. Слава Богу кръвта е все още метафорична. Това коментира бившият шеф на ДАР Атанас Атанасов по повод отстраняването си.

„Основната причина за отстраняването ми е дългата ръка на Кремъл и дългата ръка на един бизнесмен. През последните месеци много се говори за правовата държава, върховенството на закона, така вчера бе поискано отстраняването на шефката на Агенцията по вписванията, защото е искала да спази закона. Намираме се в ситуация, където президентските правомощия се препокриват с избрания от него служебен кабинет.“, каза още той

Президентските укази са може би най-сивата част на от нашето право. Нямах възможност да си потърся правата, призовавам депутатите от следващия парламент, да го направят.

Имах възможност на втората среща с министър председателя да обясня причините за моя отпуск, те са дълбоко лични и не бих искала да ги споделям с медиите“, заяви той.

Искам импийчмънт на президента, заяви Атанасов!

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *