От ДПС нагло: „Росенец“ не е на Доган, канят го по 4 месеца да си почива там! Завиждате му, защото вас няма кой да ви покани!

България отблизо
Подвеждаща е информацията, че само трафопоста на „Росенец“ е законен. Почти всички сгради са законни. За други се водят дела. Собствениците на тези сгради са търговски дружества. Това каза депутатът от ДПС Хамид Хамид по НТВ.

Защо не се покани градинаря, който целогодишно е там?!  Може би знае нещо за собствеността на храстите. Не зная почетния председател на ДПС да има нещо общо със собствениците.  Вие твърдите, че е негов този имот. Нека комисията „Росенец“ да провери документи и факти. Някой прави това, за да се качи в политиката на гърба на г-н Доган.

 

Помните едни хора събаряха барбекю, подаряваха кученца, а виждате докъде стигнаха. Може да ги видим премиери, президенти. Това са инсинуации, за всичко си има документи. Ако някоя администрация не си е свършила работа, контролните органи ще го установят. В района на Южното Черноморие има хиляди постройки, при които администрацията не е завършила действията си. Тук някой иска да си прави пиар на гърба на г-н Доган.

 

Собствеността е ясна и кристална-на две търговски дружества. Нека г-н Доган да е поканен, ние ще предложим да бъде поканен и градинаря Мехмед. Той 12 месеца е там. Комисията може да покани и г-н Бойко Борисов. Ако вие сте на хотел, ще се заемете ли с документацията му?

 

Пожелавам ви като г-н Доган,  да намерите място, където да ви поканят 4 месеца да почивате.

 

 

Сградата има разрешение на строеж и е в процес на въвеждане в експлоатация. Бави се заради спор на администрацията. Бил съм в това имение. Това е една база, която цяла България я видя.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *