Петьо Блъсков скочи на Нинова също като Гергов! Ето на кого пречи соц. лидерка!

България отблизо

Има сериозна близост между идеите на Божков и тези на Слави Трифонов, които лансира той по време на референдума. При всички случаи има кореспонденция между тях, точките на единия и точките на другия.

Това коментира пред Канал 3 главният редактор на в. „Труд“ Петьо Блъсков.

„Но има нещо по-сериозно от политическите мераци на този и онзи. Политическата истината е тази, че има сериозно празно пространство, за което изцяло са виновни от БСП. Въпросът е защо БСП извършват това политическо престъпление.
Покрай това пространство ще започнат да влизат всякакви полу-политически групи. Мая Манолова е твърде семпъл играч, тя няма ляво изражение като политика. България ужасно много се нуждае от сериозна и политически стабилна лява формация. Но с това ръководство, на следващите избори ще заемат най-много 4-то място“, обясни той.
 „В момента в БСП вървят подобни на СДС процеси. Една автентична дясна партия, която беше убита от Иван Костов. Подобно нещо се опитва да направи и Корнелия Нинова с БСП“, коментира Блъсков, цитиран от blitz.bg.
В коментар на ИСТИНАТА ще посочим, че вече доста хора, които пряко или непряко подкрепят партията на Борисов, се нахвърлиха върху Корнелия Нинова и искат тя незабавно да подаде оставка.  А това означава само едно. Нинова сериозно пречи на мераците на „Първия“. И естествено, трябва да бъде изритана от политическия процес.
Въпросът е дали социалистите ще гласуват против Нинова по време на прекия избор на председател на БСП. По наши наблюдения, огромната част от членовете на столетницата ще гласуват за сегашния лидер. И това провокира гнева на хората, които гравитират около правителството.
Затова сега, който може я облива с кал, за да принизи образа и в очите на членове и симпатизанти на социалистическата партия. Намеренията на политическите „инженери“ обаче, едва ли ще се осъществят. Защото колкото повече скачат срещу Нинова, толкова повече консолидират подкрепа в нейна защита. Така че може да се получи обратното. Да я преизберат с голямо мнозинство. В политиката често, прекаленото напрягане на пружината дава обратен ефект.

Tagged

1 thought on “Петьо Блъсков скочи на Нинова също като Гергов! Ето на кого пречи соц. лидерка!

  1. Нинова е „Лузър“! нНикой Разумен човек няма да гласува за нея! Тя сама не знае „социалист“ ли е или Капиталист! За ЕС ли е, или срещу тях! За социално равенство ли е, или за „Максимални пенсии“, Джендър ли е или полово Осъзната Личност! Знае само че нейните Догми и „Ценности“, трябва да са „Задължителни“ за останалите???

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *